Top Ad unit

Acil Aşk Aranıyor Ali (Emre Yanık) kimdir, Emre Yanık Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
ACİL AŞK ARANIYOR ALİ 

17 Mayıs Pazar akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelen Acil Aşk Aranıyor dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı sevilen diziye iki yeni oyuncu katılmaktadır. Acil Aşk Aranıyor dizisine yeni kayılan İpek ve Ali karakterleri hastaneye gelen yeni stajyer doktorları canlandıracaklar.

Başrollerinde Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Acil Aşk Aranıyor dizisine katılan İpek karakterini Sedef Şahin canlandırmakta ve Ali karakterini ise Emre Yanık isimli oyuncu canlandırmaktadır.

Nisan ve Sinan'ın çalıştığı hastaneye yeni stajyer doktor olarak gelen Ali ve İpek hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Bu yazımızda Ali karakterini canlandıran Emre Yanık hakkında merak edilenleri ve Acil Aşk Aranıyor Ali kimdir sorusunun cevaplarını paylaşacağız. İşte Acil Aşk Aranıyor Ali karakteri bilgileri...

Emre Yanık Kimdir

Acil Aşk Aranıyor dizisine yeni katılan ve Ali karakterini canlandıran başarılı oyuncu Emre Yanık İstanbul doğumludur. 20'li yaşlarda olan yakışıklı oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi mezunudur. Dizideki oyunculuk performansı ve yakışıklılığı ile büyük beğeni toplayan oyuncu Emre Yanık hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır.

İlerleyen günlerde sevilen oyuncu Emre Yanık hakkında daha detaylı bilgileri sizlere buradan paylaşmaya devam edeceğiz. Acil Aşk Aranıyor Ali karakteri ve Emre Yanık hakkında düşüncelerinizi yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

acil aşk aranıyor ali kimdir, acil aşk aranıyor dizisi ali karakteri, acil aşk aranıyor ali resimleri, acil aşk aranıyordaki ali kim, acil aşk aranıyor dizi oyuncuları, acil ask araniyor oyunculari, emre yanık kimdir, emre yanık biyografi, emre yanık resimleri, emre yanık kaç yaşında boyu kilosu kaç, emre yanik,

Emre Yanık Resimleri


- Reklamlar -
Acil Aşk Aranıyor Ali (Emre Yanık) kimdir, Emre Yanık Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 12:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.