Top Ad unit

Acil Aşk Aranıyor İpek (Sedef Şahin) kimdir, Sedef Şahin Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
ACİL AŞK ARANIYOR İPEK

Ekranların sevilen Acil Aşk Aranıyor dizisine iki yeni oyuncu dahil oldu. Başrollerinde Duygu Yetiş, Serhat Teoman, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu, Sinem Uçar, Serkan Öztürk, Gökhan Soylu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Acil Aşk Aranıyor dizisi kadrosuna dahil olan yeni isimler ile ilgili detaylar yazımızdadır.

Acil Aşk Aranıyor dizinde Sinan ve Nisan'ın yanına, tıp fakültesi son sınıf öğrencisi olan İpek ve Ali isminde iki yeni stajyer doktor gelmektedir. Acil aşk aranıyor dizisinde İpek karakterini Sedef Şahin ve Ali karakterini ise Emre Yanık isimli oyuncular canlandırmaktadır.
Sizlere bu yazımızda dizide İpek karakterini canlandıran Sedef Şahin isimli oyuncu hakkında bilgileri derledik ve güzel oyuncunun resimlerini sizler için paylaştık. İşte acil aşk aranıyor dizisi ipek karakteri...

Sedef Şahin Kimdir 

Acil Aşk Aranıyor dizisi yeni katılan stajyer doktor İpek karakterini Sedef Şahin isimli oyuncu canlandırmaktadır. 14 Mayıs 1992 yılında İstanbul da doğmuştur.

Genç ve güzel oyuncu Sedef Şahin Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde tiyatro okumuştur. 23 yaşında olan güzel oyuncu televizyon ile 9 yaşında yer aldığı katalog çekimleri ile tanışmış ve daha sonrasında dizilerde oynayarak kendini geliştirmiş ve ispatlamış bir isimdir. LC Wakiki ve Beymen gibi markaların reklam filmlerinde oynayan Sedef Şahin dizi olarak ise ilk Patron Kim isimli dizi ile başlamış ve asıl tanındığı dizi ise Belalı Baldız dizisi olmuştur.

Son olarak Adını Feriha Koydum dizisinde rol alan başarılı oyuncu Sedef Şahin şimdilerde ise Acil Aşk Aranıyor dizisinde doktor İpek karakterini canlandırmaktadır. Sedef Şahin 1.58 boyuna ve 45 kiloya sahiptir.

Sedef Şahin Yaşı: 23
Sedef Şahin Boyu: 1,58
Sedef Şahin Kilosu: 45
Sedef Şahin Twitter:
Sedef Şahin Facebook:
Sedef Şahin İnstagram:

acil aşk aranıyor ipek kimdir, acil aşk aranıyor ipek, acil aşk aranıyor dizisi ipek kim, acil aşk aranıyor dizisindeki ipek gerçek adı, acil aşk aranıyor dizi oyuncuları, acil aşk aranıyor ipek resimleri, sedef şahin, sedef şahin kimdir, sedef şahin biyografi, sedef şahin resimleri, sedef şahin kaç yaşında boyu kilosu kaç, sedef sahin, acil ask araniyor ipek

Sedef Şahin Resimleri

- Reklamlar -
Acil Aşk Aranıyor İpek (Sedef Şahin) kimdir, Sedef Şahin Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 10:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.