Top Ad unit

Güllerin Savaşı Duygu (Ayşe Akın) Kimdir, Ayşe Akın Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
GÜLLERİN SAVAŞI DUYGU

Ekranların sevilen dizisi Güllerin Savaşı her hafta izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarmaktadır. Başrollerinde Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder, Sercan Badur, Zeynep Köse gibi başarılı isimlerin yer aldığı Güllerin Savaşı dizi oyuncuları hakkındaki bilgileri sizlere vermeye devam ediyoruz.

Güllerin Savaşı dizisi oyuncuları arasına sonradan katılan ve dizi de Duygu karakterini canlandıran Ayşe Akın biranda dizide dikkat çeken isimler arasında yerini aldı. Canlandırdığı Duygu karakteri ile başarılı bir performans sergileyen Ayşe Akın hakkındaki bilgileri sizler için derledik ve Güllerin Savaşı Duygu kimdir, Ayşe Akın kimdir kaç yaşında gibi soruların cevapları yazımızın devamındadır.

Güllerin Savaşı Dizisindeki Duygu Karakteri Kimdir?

Ayşe Akın Kimdir 

Güllerin Savaşı dizisinde Duygu karakterini canlandıran güzel oyuncunun gerçek adı Ayşe Akın dır. Cem Belevi ile birlikte Kim Ne Derse Desin şarkısı ile çıkış yapmıştır. Ayşe Akın, 3 Nisan 1993 yılında Belçika da doğmuştur. Aslen Afyonkarahisar Emirdağlıdır. Asıl adı Ayşe Özdemir olan güzel oyuncu Ayşe Akın ismini kullanmaktadır.

2010 yılında Belçika'da bir güzellik yarışmasına katılmış ve Brüksel Güzeli olmuştur. 4 dil bilen Ayşe Akın, yurt dışında adını söylemekte zorlandıkları için adını “Ayshe” olarak kullanmaktadır. Henüz 4 yaşındayken annesinin kendisini ajansa kaydetmesiyle daha o yaşlarda fotomodellik yapmaya başladı. Belçika’da 12 yaşında iken bir kulüpte altı ay futbol oynamış. Türkiye'ye gelmeden önce İşletme-ekonomi okuyordu ama Türkiye'den oyunculuk teklifi bırakmıştır.

Craft Atölyesi'nde oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldı. Muhteşem Yüzyıl dizisinin seçmelerine girdi, altı ay sonra İtalyan bir prenses karakteri için çağrıldı. 2013 yılında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin 4. Sezonunda dizisinin 87.bölümünde Cenevizli Gabriela karakterini canlandırdı. 2013 yılında şovmen Mehmet Ali Erbil ile 2 aylık bir ilişki yaşadı. Bir arkadaşı ile bir ses yarışmasına izleyici olarak gittiğinde oturduğu yerden şarkıyı söylediğinde de DMC’nin patronu Samsun Demir’in ilgisini çekerek proje teklifi aldı.

Filmleri ve Dizileri : 
2014 - Güllerin Savaşı (Duygu) 
2013 - Muhteşem Yüzyıl 4. Sezon (Cenevizli Gabriela)

Albümleri : 
2015 - Kim Ne Derse Desin (single)

güllerin savaşı duygu kimdir, güllerin savaşı dizi oyuncuları, güllerin savaşındaki duygu gerçek adı, güllerin savaşı duygu karakteri kim, güllerin savaşı duygu resimleri, güllerin savaşındaki duygunun boyu kilosu yaşı kaç, ayşe akın kimdir, ayşe akın biyografi, ayse akin kaç yaşında, ayşe akın boyu kilosu, ayşe akın kim ne derse desin aşk için, ayshe akin, ayse akin gullerin savasi,

Ayşe Akın Resimleri


- Reklamlar -
Güllerin Savaşı Duygu (Ayşe Akın) Kimdir, Ayşe Akın Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 18:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.