Top Ad unit

Aşk Yeniden Orhan (Can Sipahi) Kimdir, Can Sipahi Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
AŞK YENİDEN ORHAN

Fox TV'de yayınlanan ve başrollerinde oldukça başarılı isimlerin yer aldığı Aşk Yeniden isimli sevilen dizi kısa sürede sevilerek yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Fox Tv'nin başarılı dizilerinden olan Aşk Yeniden dizi oyuncuları ile ilgili ayrıntıları sizler için derledik.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Can Sipahi, Nilay Deniz, Mert Öcal gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. Aşk Yeniden dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve beğenilen oyunculardan olan Can Sipahi isimli yakışıklı oyuncu dizinin sevilen isimlerindendir.
Aşk Yeniden dizisinde Orhan karakterini canlandıran Can Sipahi isimli oyuncu dizide Zeynep'in kuzeni rolündedir. 20 yaşında olan Orhan dizide Selin'e aşıktır. Peki Can Sipahi kimdir kaç yaşındadır.

Can Sipahi Kimdir 

Aşk Yeniden dizisinde Orhan karakterini canlandıran kişi Can Sipahi isimli oyuncudur. Can Sipahi 20 Ocak 1988 yılında İstanbul doğmuştur.
Temel eğitimlerini Ankara TED kolejinde alan oyuncu lise eğitimini Rıdvan Ege Anadolu lisesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliğine giderek tamamlamıştır. Üniversite yıllarında oyunculuğa merak sardığından dolayı kendisinin Bahçeşehir Üniversitesinde oyunculuk eğitimi almaya devam etmektedir.

Oyunculuğa ilk kez reklam filmlerinde oynayarak başlayan Can Sipahi daha sonra TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ah Kalbim dizisinde oynamış ve sevilmeye başlamıştır. Ardından Fox TV ekranlarında yayınlanmış olan Yıldız Masalı adlı projede projenin en ön plana çıkan isimlerinden birisi olan Umut karakterine hayat verdi.  Şu anda Aşk Yeniden dizisinin Orhan’ı olarak karşımıza çıkan Can Sipahi, özellikle İntikam dizisinde Barış Denizci karakterine hayat verdikten sonra popüler bir kişi haline geldi. Bir çok dizde rol alan başarılı oyuncu ayrıca Ülker Biskrem, Snickers, Genç Turkcell, Coca Cola ve Ruffles reklam filmlerinde rol almıştır.

Can Sipahi Rol Aldığı Diziler
Aşk Yeniden,
Güneşi Beklerken,
İntikam,
Yıldız Masalı,
Öğretmen Kemal
Ah Kalbim

can sipahi kimdir, can sipahi biyografi, can sipahi kaç yaşında, can sipahi hakkında bilgi, can sipahi resimleri, can sipahi boyu kilosu kaç, aşk yeniden orhan kimdir, aşk yeniden orhan kaç yaşında, aşk yeniden dizisindeki orhan, aşk yeniden dizi oyuncuları, aşk yeniden dizisindeki orhan kim, ask yeniden orhan karakteri

Can Sipahi Kimdir

- Reklamlar -
Aşk Yeniden Orhan (Can Sipahi) Kimdir, Can Sipahi Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 12:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.