Top Ad unit

Aşk Yeniden Selin (Nilay Deniz) Kimdir, Nilay Deniz Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
AŞK YENİDEN SELİN

Fox TV'de yayınlanan ve başrollerinde oldukça başarılı isimlerin yer aldığı Aşk Yeniden isimli sevilen dizi kısa sürede sevilerek yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Fox Tv'nin başarılı dizilerinden olan Aşk Yeniden dizi oyuncuları ile ilgili ayrıntıları sizler için derledik.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Can Sipahi, Nilay Deniz, Mert Öcal gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. Aşk Yeniden dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve beğenilen oyunculardan olan Nilay Deniz isimli güzel oyuncu dizinin sevilen isimlerindendir.

Aşk Yeniden dizisinde Selin Şekercizade karakterini canlandıran Nilay Deniz isimli oyuncu dizide Fatih'in kız kardeşi rolündedir. 18 yaşında olan Selin Şekercioğlu dizide başına buyruk ve kendi halinde bir karakterdir. Peki Nilay Deniz kimdir kaç yaşında işte Nilay Deniz bilgileri.

Nilay Deniz Kimdir 

Aşk Yeniden dizisinde Selin Şekercizade karakterini canlandıran kişi Nilay Deniz isimli oyuncudur. Asıl adı Kıymet Nilay Deniz olan genç oyuncu 3 Mayıs 1993 yılında Aydın’da doğmuştur. Modellik yapan ve küçük yaştan beri oyuncu olmak isteyen Nilay Deniz bu hayalini gerçekleştirerek ilk olarak Behzat Ç. isimli dizide canlandırdığı Rüya karakteriyle izleyicilerini etkilemeye başlamıştır. Yeteneği ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeye başlayan oyuncu zamanla değişik projelerde yer almaya başladı. Oynadığı dizilerde sürekli başarılı olup hem yeteneğini hem de güzelliğini pekiştirmeyi başarmıştır.

Ah Neriman isimli dizide de güzelliğiyle ve oyunculuk performansı ile oldukça sevilen ve aranan oyunculardan olan Nilay Deniz şimdilerde Aşk Yeniden isimli dizi ile izleyenlerin karşısındadır. Nilay Deniz 1,72 boyunda ve 49 kilo ağırlığındadır.

Nilay Deniz Boyu: 1,72
Nilay Deniz Kilosu: 49

nilay deniz kimdir, nilay deniz resimleri, nilay deniz biyografi, nilay deniz kaç yaşında boyu kilosu kaç, nilay deniz hakkında bilgi, nilay deniz kim, aşk yeniden dizisi, aşk yeniden oyuncuları, aşk yeniden dizisi selin, aşk yeniden dizisi selin karakteri kimdir, aşk yeniden selin resimleri, ask yeniden selin,

Nilay Deniz Resimleri

- Reklamlar -
Aşk Yeniden Selin (Nilay Deniz) Kimdir, Nilay Deniz Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 11:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.