Top Ad unit

Ceza Suspus Albümü ve Albüm Şarkıları 2015

- Reklamlar -
CEZA SUSPUS ALBÜMÜ

Rap müziğin önemli isimlerinden olan başarılı sanatçı Ceza 2015 yepyeni albümü ile müzikseverlerle buluştu. Ceza Suspus isimli yeni albümü ile sevenlerinin yüzünü güldürdü.

En son 2010 yılında çıkardığı albümü ile büyük başarı sağlayan ve uzun zamandır sessizliğini koruyan başarılı sanatçı Ceza şimdi yeni Suspus isimli albümü ile müzik marketlerde yerini aldı. Ceza'nın yeni Suspus isimli albümünde toplamda 13 şarkı yer almaktadır. Ceza bu albümde Sor Bize isimli şarkıda Sansar Solvo ile de düet yapmıştır.

Ceza yeni albümünün ilk klip çalışmasını albümle aynı ismi taşıyan Suspus isimli şarkıya çekmiştir. Yazımızın devamında Ceza yeni Suspus isimli albümünde yer alan şarkıların listesini bulabilirsiniz.

Ceza Suspus Albüm Şarkıları
01. Ceza - Hoşgeldiniz
02. Ceza - Suspus
03. Ceza - Milyon Farklı Hikaye
04. Ceza - Ne De Zor
05. Ceza - Ders Al
06. Ceza - Kime Anlatsam
07. Ceza - Kolay Gelsin
08. Ceza - Yok Geri Dönmek
09. Ceza - Bulanık Sular
10. Ceza - Sor Bize feat. Sansar Salvo
11. Ceza - Kim Olduğunu Unut
12. Ceza - Aç Kalbini
13. Ceza - Sessizlik

Toplamda 13 yeni şarkının yer aldığı Ceza Suspus isimli muhteşem albümündeki şarkı listesi yukarıdaki gibidir. Albümle ilgili yorumları diğer okuyucular ile paylaşmak isterseniz Yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

ceza yeni albümü, ceza suspus, ceza suspus şarkı sözleri, ceza 2015 albümü, 2015 ceza suspus şarkısı, ceza 2015 albümü, cezadan yeni albüm, ceza suspus albümündeki şarkılar, cezanı yeni albümü, ceza yani albümünün ismi, ceza yeni şarkıları, 2015 ceza şarkıları, ceza didi reklamı
- Reklamlar -
Ceza Suspus Albümü ve Albüm Şarkıları 2015 Reviewed by PArasetamol on 10:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.