Top Ad unit

Ütopyada Kim Elendi Burcu mu, Dilay mı Elendi 26 Mayıs

- Reklamlar -
ÜTOPYA BURCU MU, DİLAY MI ELENDİ?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Ütopya da her hafta heyecan gittikçe artmaktadır. Her hafta bir kişinin elendiği Ütopya ya yeni gelen iki yarışmacı oldu. Yeni gelen yarışmacılardan Burcu ve Dilay Ütopyada kalmak için çabalayacaklar. Bakalım ütopyaya Burcu mu devam edecek, yoksa Dilay mı devam edecek işte ayrıntılar.

Bu hafta ütopya ya yeni katılan Dilay ve Burcu ütopya yarışmacıları ile tanışmaya ve gruplaşmaya başlarken dün akşam 26 Mayıs Salı akşamı bu iki yeni yarışmacı için ütopya oylaması yapıldı. Bilindiği gibi ütopyada 2 grup bulunmaktadır. Semih'n grubu ve diğer grup olarak ayrılan yarışmacılar Burcu ve Dilay içinde ayrı ayrı oy kullanınca iki yarışmacıya eşit oy çıktı.

ÜTOPYA DİLAY MI, BURCU MU ELENDİ?

Ütopya oylamasında Burcu da 5 oy aldı, Dilay da 5 oy aldı. Oyları eşit olan yarışmacılar halk oylamasına kaldılar. Burcu ile Dilay için yapılan sms oylama sonuçları, ütopyanın bir sonraki bölümünde açıklanacaktır. Sms sonuçlarını sizlere buradan duyuracağız. Peki 26 Mayıs Salı Ütopya oylamasında hangi yarışmacı kim kimin kalmasını istedi İşte kullanılan oylar.

Ütopyada Kim Kime Oy Verdi
TUNCAY: "BURCU"
BAHADIR: "BURCU"
BUKET: "BURCU"
HARUN: "BURCU"
SELİN: "BURCU"
ALTAR: "DİLAY"
SEMİH: "DİLAY"
KAAN: "DİLAY"
MURAT: "DİLAY"
RAŞİT: "DİLAY"

ütopyada kim elendi, ütopya burcu mu elendi, ütopyada dilay mı burcu mu elendi, dilay burcu sms sonuçları, 26 mayıs ütopyada kim elendi, 26 mayıs ütopya burcu mu dilay elendi, 26 mayıs salı ütopyada kim elendi, salı ütopya eleme gecesi, ütopya burcu, burcu mu dilay mı kim elendi
- Reklamlar -
Ütopyada Kim Elendi Burcu mu, Dilay mı Elendi 26 Mayıs Reviewed by PArasetamol on 08:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.