Top Ad unit

Galatasaray Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda

- Reklamlar -
24 MAYIS GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI

Süper Toto Süper Lig de sona gelindi ve artık son iki haftanın maçları oynanmaya başladı. Şampiyonluk yarışı kızışırken takımlar ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar. Süper lig 33. hafta maçları oynanmaya devam ederken bu haftanın en önemli maçı olan Galatasaray Beşiktaş maçı oldukça merak edilmektedir.

Süper Ligin 33. haftasında Galatasaray Beşiktaş ile karşılaşıyor. Her iki takımın taraftarları da oldukça heyecanlı bir bekleyişe girmişlerdir. Bu haftanın en kritik ve önemli maçı olan Galatasaray Beşiktaş derbisi için nefesler tutuldu. Bu dev derbiyi yönetecek hakem ise Hüseyin Göçek oldu.

Biletlerin bile hemen tükendiği Galatasaray Beşiktaş maçı Türk Telekom Arena statında oynanacaktır. Peki Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, bu dev derbiyi hangi kanal verecek ve maç saat kaçta oynanacak, İşte Galatasaray Beşiktaş maçı detayları. Maçın bilgilerinin yanı sıra yazımızın devamında maçın oynandığı anda ve bittikten sonra maç ile ilgili tüm ayrıntıları bulabilirsiniz.

MAÇ KAÇ KAÇ SON DURUM>>>

Galatasaray Beşiktaş Maçı Bilgileri

Galatasaray Beşiktaş Maçı Ne Zaman
Galatasaray Beşiktaş Maçı 24 Mayıs Pazar Akşamı oynanacaktır.

Galatasaray Beşiktaş Maçı Saat Kaçta
Galatasaray Beşiktaş Maçı Saat 20:00 da başlayacaktır.

Galatasaray Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda
Galatasaray Beşiktaş Maçı LİG TV den yayınlanacaktır.

Galatasaray Beşiktaş Maçı Hangi Statda
Galatasaray Beşiktaş Maçı Türk Telekom Arenada oynanacaktır.

galatasaray beşiktaş maçı ne zaman, galatasaray beşiktaş maçı hangi kanal verecek, galatasaray beşiktaş maçı hangi gün, galatasaray beşiktaş maçı derbisi, galatasaray beşiktaş derbi maçı, 24 mayıs galatasaray beşiktaş maçı, galatasaray beşiktaş maçı takım kadroları, galatasaray beşiktaş maçı saat kaçta, galatasaray beşiktaş maçı istatistikleri,
- Reklamlar -
Galatasaray Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Reviewed by PArasetamol on 09:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.