Top Ad unit

20 Haziran Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı, Ödül Oyunu Kaç Kaç Bitti 20 Haziran

- Reklamlar -
20-haziran-odul-oyununu-kim-kazandi
20 HAZİRAN CUMARTESİ ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI
sonhaberler2.blogspot
Survivor All Star da bu akşam ödül oyunu oynanacak. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybetti ve eleme için Hakan ismini yazdılar hakanın karşısına yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrasında bir isim çıkacak.

20 Haziran Cumartesi akşamı iki takım arasında zorlu bir ödül oyunu oynandı. Son haftalara girilen ve artık Kıbrıs'taki büyük finale sayılı günler kalan Survivor All Star tüm heyecanı ile devam ederken yarışmada bu haftanın oyunları oynanmaya devam ediyor. Bu akşam 20 Haziran Cumartesi akşamı 83. bölüm ile ekrana gelen yarışmada iki takım arasında ödül oyunu oynandı.

Bu akşam yeni bölüm ile ekranlara gelecek olan Survivor All Star yarışmasında yine muhteşem bir ödül oyunu oynanacak, yarışmacılar çamur parkurlu bir oyun oynayacaklar ve kıyasıya yarışacaklar.

20 Haziran Cumartesi akşamı oynanan Survivor All Star ödül oyunu hakkındaki tüm merak edilenler ve ödül oyununu kim kazandı, oyun kaç kaç bitti ve en önemlisi 20 Haziran Cumartesi ödül oyununda kim kimle eşleşti gibi merak edilen tüm soruların yanıtlarını sizler için derledik. 20 Haziran Cumartesi Ödül oyunu bilgileri aşağıdadır.

20 Haziran Cumartesi Ödül Oyununu Kim Kazandı?
sonhaberler2.blogspot
20 Haziran Ödül Oyunu: Çamur Parkuru ve Top Oyunu
20 Haziran Ödül Oyununun Ödülü: Barbekü
20 Haziran Ödül Oyunu Kim Kazandı: Gönüllüler 

20 Haziran Cumartesi Ödül Oyunu Sonucu
Ödül Oyunu Ünlüler      :  3
Ödül Oyunu Gönüllüler :  10

20 Haziran Cumartesi Ödül Oyunu Eşleşmeleri

Ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı bireysel eşleşmeler eklenecektir.


survivor all star ödül oyunu, 20 haziran survivor all star ödül oyununu kim kazandı, 20 haziran cumartesi ödül ne, 20 haziran ödül oyununu hangi takım kazandı, survivor all star ödül oyunu 20 haziran, 20 haziran cumartesi odul oyunu, sorvayvır 20 haziran ödül oyunu sonuçları, sörvayvır 20 haziran cumartesi ödül oyunu, survivor odul oyununu kim kazandı, ödül oyunu sonucu, sörvayvır ödül oyunu 20 haziran,
- Reklamlar -
20 Haziran Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı, Ödül Oyunu Kaç Kaç Bitti 20 Haziran Reviewed by PArasetamol on 18:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.