Top Ad unit

2015 Seçim Sandık Görevlileri Paraları Ne Zaman Yatacak, Seçim Paraları Hangi Bankaya yatacak?

- Reklamlar -
2015-secim-paralari-ne-zaman-yatacak
2015 SANDIK GÖREVLİLERİ PARALARI

2015 yılı Genel Seçimler bilindiği gibi 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılmıştı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gittiler ve oylarını kullandılar. Tüm partiler ise sandık başında bulunması için bir çok görevli yerleştirmişlerdi.

Sandıkta yer alan görevliler ücretlerini ne zaman alacak sorusu şimdiden sorulmaya ve beklenmeye başladı. Seçim gününün üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen hala bir haber ve bilgi verilmemesi seçimde görev alanları meraklandırmaktadır.

2015 Seçim görevlileri ücretleri ve seçim paraları ne zaman yatacak, hangi bankalara yatacak diye sorulan soruların artması üzerine sizlere 7 Haziran seçim paraları ne zaman yatacak konusu ile ilgili bilgileri derledik.

Seçimde görev alan sandık başkanı, sandık kurulu memur üye ve siyasi parti üyeleri kaç para alacak, sandık görevlileri paralarını ne zaman hangi bankadan alacak işte detaylar.

2015 SEÇİM PARALARI NE ZAMAN YATACAK
2015 yılı Genel Seçimlerde görev alan sandık başkanları ve sandık görevlileri seçim paralarını 21 Haziranda alması bekleniyor.
Seçimde görev alanlar paralarını Nüfus cüzdanları ile beraber alabilecekler. Seçim paraları anlaşmalı bankalara yatacaktır.

PEKİ SANDIK KURULU ÜYELERİ NE KADAR ÜCRET ALACAKLAR? 

KURS VERİLEN SANDIK KURULU BAŞKANI: 219 TL 
KURS VERİLMEYEN SANDIK KURULU BAŞKANI: 146 TL 
KURS VERİLEN SANDIK KURULU MEMUR ÜYE: 128 TL 
KURS VERİLMEYEN SANDIK KURULU MEMUR ÜYE: 64 TL 
SİYASİ PARTİ ÜYELERİ: 64 TL

2015 yılı Genel seçimlerde görev alanlar paralarını aldıklarında ve hangi bankadan aldıklarını YORUM bölümünden paylaşırlarsa diğer kişilere yardımcı olmuş olurlar. Lütfen ödeme alanlar hangi bölge hangi il veya hangi bankadan aldığını diğer görevlilerle paylaşırsa kimse ödeme almada sıkıntı yaşamaz.


seçim paraları, 2015 seçim paraları ne zaman yatacak, 2015 sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak, sandık görevlileri hangi bankadan paralarını alacaklar, 2015 sandik gorevlileri kac para alacak, 2015 sandik gorevlileri paralari ne zaman yatacak, seçim paraları hangi bankaya yatacak, seçimde görev alanlar paraları nerden ne zaman alacak, seçim paraları 2015,
- Reklamlar -
2015 Seçim Sandık Görevlileri Paraları Ne Zaman Yatacak, Seçim Paraları Hangi Bankaya yatacak? Reviewed by PArasetamol on 20:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.