Top Ad unit

2015 Miss Turkey Birincisi Ecem Çırpan Kimdir, Ecem Çırpan Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
2015-miss-turkey-birincisi
2015 MİSS TURKEY BİRİNCİSİ KİM OLDU

Her yıl Elidor sponsorluğunda yapılan Miss Turkey Güzellik yarışması bu yılda yine görkemli bir şekilde tamamlandı ve mis turkey güzellik yarışması tacı sahibini buldu. Birbirinden güzel 20 kızın bulunduğu ve yarıştığı yarışmada birinci olan isim ise Ecem Çırpan oldu.

2015 Miss Turkey Güzellik yarışmasının yapılması ile Türkiye'nin en güzel kızı seçilen Ecem Çırpan ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır. 11 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan ve sunuculuğunu Kadir Doğulu ile Leyla Turgutlu'nun yaptığı yarışmaya Ayşe Hatun Önal ve Kenan Doğulu şarkıları ile geceye damgasını vurdu. yarışmada birinci seçilen Ecem Çırpan kimdir yakından tanıyalım.

2015 Miss Turkey Güzellik Yarışması Birincisi
Ecem Çırpan Kimdir

2015 Güzellik yarışmasında birinci olan Ecem Çırpan 18 Temmuz 1996 yılında Bursa da doğmuştur. 18 yaşında olan güzel yarışmacı Kültür 2000 koleji mezunudur ve üniversiteye hazırlanmaktadır. Rus güzellere benzeyen Ecem Çırpan, Yekaterina Gamova'a benzetiliyor.
Bugüne kadar Nilüfer Belediye forması giyen güzel voleybolcu daha sonra TED Spor kulübüne transfer oldu. 2 sezon oynadıktan sonra tekrar Nilüfer Belediye ye döndü. 15 yaşında Türk milli takımı ile voleybol maçına çıkan Ecem Çırpan gelecek vaaden voleybolcu kızlar yarışmasında 1. olmuştu.

Garmova 2009 2010 yılında transfer oldukdan sonra Ecem'le kıyaslanmıştı.Ecem Çırpan, voleybol benim herşeyim. Beni görenler Garmova benzetiyor. yüzümde parlak onla tanışmayı çok istiyorum demişti. Pasör çaprazı olarak oynayan Ecem 1996 doğumlu olduğu için Voleybolcu ablalarımı üzmek istemem ama ben Neslihan Darnel'i örnek alıyorum demişti. En iyisi ve ben onun izinden gitmek istiyorum demişti.

Ecem Çırpan Kaç Yaşında : 18
Ecem Çırpan Kaç Kilo       : 64 Kilo
Ecem Çırpan Boyu Kaç     : 1,85
Ecem Çırpan Nereli          : BURSA

ecem çırpan kimdir, ecem çırpan kaç yaşında, ecem çırpan hakkında bilgi, güzellik yarışmasını kim kazandi, 2015 güzellik yarışması birincisi kim oldu, 2015 miss turkey birincisi kim oldu, 2015 miss turkey birincisi ecem çırpan kim, ecem cirpan, ece çırpan kaç yaşında boyu kilos kaç, ecem çırpan miss turkey 2015 birincisi, 11 haziran 2015 miss turkey birincisi kim oldu,

Miss Turkey Birincisi Ecem Çırpan Resimleri




- Reklamlar -
2015 Miss Turkey Birincisi Ecem Çırpan Kimdir, Ecem Çırpan Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 17:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.