Top Ad unit

24 Haziran Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı, 24 Haziran Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı

- Reklamlar -
24 HAZİRAN ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI
www.sonhaberler2.blogspot.com'a aittir
Bu hafta yeni bir dokunulmazlık ve yeni bir ada konseyi gerçekleştirilen survivor all star da 24 Haziran Çarşamba günü oynanan dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve ada konseyinde kimin ismi yazıldı. İşte 24 Haziran Survivor ada konseyi ile ilgili detaylar.

24 Haziran Çarşamba akşamı yeni bölüm ile ekranlarda olan Survivor All Star da nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı ve kaybeden takım Ada konseyinde elenmesini istediği isimleri yazdılar.

Bu akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde Hasan ve Hilmicem ismini yazdılar. Bu akşam seçilen Hasan ve Hilmicem isminin karşısına ise çıkacak isim yine dokunulmazlık oyunu sonucu belli olacak yani yarın 26 Haziran Cuma günü oynanacak dokunulmazlık oyunu sonucunda belli olacak.

Peki 24 Haziran Çarşamba akşamı ada konseyinde kim kimin ismini yazdı.

24 HAZİRAN ADA KONSEYİNDE
HASAN ve HİLMİCEM
ADI YAZILDI
www.sonhaberler2.blogspot.com'a aittir
24 Haziran Ada Konseyinde Yazılan İsimler

Begüm Hilmicem yazdı
Hasan Hilmicem yazdı
Hilmicem Hasan yazdı
Turabi Hasan Yazdı

Survivor all star 24 Haziran ada konseyinde yazılan isimler yukarıdaki gibidir. Bu akşam seçilen isim için sms oylaması yapılmayacak ve bu isimin karşısına da 24 Haziran akşamı oynanan oyun sonucunda bir isim seçilecek ve eleme büyük oylamada kim az oy almışsa o elenecektir.

survivor 24 haziran ada konseyi, survivor all star ada konseyinde kimin ismi yazıldı, gönüllüler ada konseyinde kimin ismini yazdılar, survivor da en çok kimin ismi yazıldı 24 haziran, 24 haziran çarşamba ada konseyi ayrıntıları, 24 haziranda en çok ismi yazılan, ünlüler 24 haziran sms sonuçları, 24 haziran smse kalan isim,
- Reklamlar -
24 Haziran Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı, 24 Haziran Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı Reviewed by PArasetamol on 22:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.