Top Ad unit

25 Haziran Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Dokunulmazlık Oyunu Kaç Kaç Bitti 25 Haziran

- Reklamlar -
25-haziran-dokunulmazlik-oyununu-kim-kazandi
25 HAZİRAN PERŞEMBE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU
sonhaberler2.blogspot
Geçen hafta 2 dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımında Doğukan elenmiş ve ünlüler takımının sayısı 2 ye düşmüştü. Yeni oyunlarla devam eden Survivor All Star da yeni dokunulmazlık oyunları oynanmaya başlandı ve birinci dokunulmazlığı Ünlüler takımı kazandı.

Hakan ve Merve dün akşam oynanan oyunda muhteşem performans sergileyerek oyunu kazanmışlardı. Bugün 25 Haziran Perşembe akşamı survivor all star da ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak ve bu akşam elenen isim belli olacaktır. İşte detaylar.
25 Haziran Perşembe akşamı oynanan Survivor All Star dokunulmazlık oyunu hakkındaki tüm merak edilenler ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı, oyun kaç kaç bitti ve en önemlisi 25 Haziran Perşembe dokunulmazlık oyununda kim kimle eşleşti gibi merak edilen tüm soruların yanıtlarını sizler için derledik. 25 Haziran Perşembe dokunulmazlık oyunu bilgileri aşağıdadır.

25 Haziran Perşembe Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?
sonhaberler2.blogspot
25 Haziran Dokunulmazlık Oyunu: Silindir Üzerinde Denge Oyunu
25 Haziran Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı: Gönüllüler

25 Haziran Perşembe Dokunulmazlık Oyunu Sonucu
Dokunulmazlık Oyunu Ünlüler      :  0
Dokunulmazlık Oyunu Gönüllüler : 2

25 Haziran Ada Konseyinde Kimin Adı Yazıldı>>>

25 Haziran Perşembe Dokunulmazlık Oyunu Eşleşmeleri

Tur Şeklinde Oynandı Oyunlar
1. TUR Ünlüler 4 - Gönüllüler 10
2. TUR Ünlüler 7 - Gönüllüler 10

Oyun Eşleşmeleri Eklenecektir

25 haziran survivor all star dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 25 haziran dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, survivor all star dokunulmazlık oyunu 25 haziran, 25 haziran perşembe dokunulmazlık oyunu, sorvayvır 25 haziran dokunulmazlık oyunu sonuçları, sörvayvır 25 haziran dokunulmazlık oyunu, survivor dokunulmazlik oyununu kim kazandı, dokunulmazlık oyunu sonucu 25 haziran perşembe, dün akşamki dokunulmazlık oyununu kim kazandı, survivor dokunulmazlık 25 haziran,
- Reklamlar -
25 Haziran Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Dokunulmazlık Oyunu Kaç Kaç Bitti 25 Haziran Reviewed by PArasetamol on 09:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.