Top Ad unit

Fabrika Kızı Dizi Oyuncuları Kimler, Fabrika Kızı Dizi Konusu Nedir

- Reklamlar -
fabrika-kizi-dizi-oyunculari
FABRİKA KIZI DİZİSİ
sonhaberler2.blogspot.com
Show Tv de Fabrika Kızı isimli yeni bir dizi başlıyor. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan Fabrika Kızı adlı dizide yer alan oyuncuları ve dizinin konusu hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik.

Show Tv yeni Fabrika Kızı dizi oyuncuları arasında birbirinden başarılı oyuncular yer almaktadır. Başrollerinde Fulya Zenginer, Fırat Albayram, İsmail Demirci, Aydan Burhan'ın rol aldığı dizide Özge Korkmaz, Fatih Altın, Tuğçe Karaoğlan, Alper Kadayıfçı gibi başarılı oyuncular da rol almaktadır.

Fabrika Kızı dizisinde Aylin karakteri ile Ferhat karakteri arasında yaşanan olaylar konu edilecektir. Babasından kalan miras olan fabrikayı öğrenen Aylin bu mirasa sahip çıkmak isteyip korumaya çalışmasının yanı sıra Ferhat'a da katlanmak zorundadır. Yazımızın devamında Fabrika Kızı dizi oyuncularının isimlerini ve karakter isimlerini bulabilirsiniz. İşte Fabrika Kızı dizisi ile ilgili bilgiler.

Fabrika Kızı Dizi Oyuncuları Kimler

Fabrika Kızı Aylin - Fulya Zenginer
Fabrika Kızı Cansın - Fırat Albayram
Fabrika Kızı Yetkin - Burak Satıbol
Fabrika Kızı Ferhat - İsmail Demirci
Fabrika Kızı Muzaffer Ana - Aydan Burhan
Fabrika Kızı Nuriye - Özge Korkmaz
Fabrika Kızı Sami - Fatih Altın
Fabrika Kızı Damla Gül - Begüm Yılmaz
Fabrika Kızı Himmet - Sedat Bilenler
Fabrika Kızı Afitap - Alayça Öztürk
Fabrika Kızı Yusuf - Alper Kadayıfçı
Fabrika Kızı Asiye - Tuğçe Karaoğlan

Fabrika Kızı Dizi Konusu Otuzlu yaşlarının başında olan Aylin, nişanlısı ile birlikte İzmir'de yaşamaktadır. Hep el üstünde tutularak büyütülmüş, başarılı ve hırslı bir kadın olan Aylin'in hayatı bir gecede değişmiştir. Terfi edilmeyi beklerken işinden olan, gelinlik hayalleri kurarken terk edilen genç kadın, kendini bir anda yapayalnız ve beş parasız bulur. 

Tam her şey bitti dediği anda bir telefonla Aylin'in hayatı yeniden başka bir yöne doğru gider. Yıllardır görmediği babasından miras kalan İstanbul'daki fabrika, genç kadının hayatını düzene sokması için bir umuttur. Bu mirasla arasındaki tek engel ise Ferhat olacaktır.

fabrika dizi oyuncuları kimler, fabrika kızı dizi konusu, fabrika kızı dizisinde kimler var, fabrika kizi dizisindeki oyuncular kimler, fabrika kızı aylin kim, fabrika kızı oyuncu kadrosu, fabrika kızı ilk bölüm, fabrika kızı yeni bölüm nezaman, fabrika kizi dizisi, fabrika kızı dizisi hangi günler, fabrika dizi oyuncu isimleri resimleri
- Reklamlar -
Fabrika Kızı Dizi Oyuncuları Kimler, Fabrika Kızı Dizi Konusu Nedir Reviewed by PArasetamol on 15:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.