Top Ad unit

25 Haziran Survivor Kim Elendi, Survivor 25 Haziran Ünlülerden mi Gönüllülerden mi Elendi

- Reklamlar -
survivor-25-haziran-kim-elendi
SURVİVORDA KİM ELENDİ 25 HAZİRAN 

24 Haziran ve 25 HaziranSurvivor All Star da 2 dokunulmazlık oyununu oynandı ve oyunlardan birincisini Ünlüler takımı kazanırken ikinci oyunu ise Gönüllüler takımı kazanmıştır.

25 Haziran Perşembe akşamı Survivor All Star da yine nefesler tutuldu ve elenen yarışmacının kim olduğu oldukça merak edildi. İşte 25 Haziran Survivor elenen isimin kim olduğu hakkındaki bilgiler.

24 Haziran Çarşamba akşamı Gönüllüler ada konseyi sonucunda konseyde en çok ismi yazılan kişi Hasan ve Hilmicem olmuştu ve bu akşam ise dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı oldu. 25 Haziran ada Merve ve Hakan direk elemeye kaldılar. 25 Haziran Perşembe akşamı yapılan eleme gecesinde ise survivorda Hakan, Merve, Hasan ve Hilmicem elemeye kalan isimler olmuştu.

Ünlüler Gönüllüler takımında ismi yazılan isimler Hakan Merve ve Hasan Hilmicem oldu. 25 Haziran akşamı oynanan açıklanan survivor sms sonuçlarının açıklanması ile elenen isim belli oldu.

25 HAZİRAN ELENEN İSİM HAKAN OLDU

Bu haftaki oynanan iki dokunulmazlık oyununda birinci oyunu kazanan takım Ünlüler oldu. Gönüllüler birinci ada konseyinde Hasan ve Hilmicem ismini yazdılar ve ikinci oyunu ise Gönüllüler kazandı ve ünlülerden Merve ile Hakan direk elemeye kalan isim oldu. Elemeye kalan Hakan, Merve ile Hasan, Hilmicem arasında ise en az oyu alan isim Hakan olurken bu hafta adadan elenen isim Hakan oldu.

survivor kim elendi, 25 haziran survivorda kim elendi, 25 haziran ünlüler gönüllüler sms sonuçları, 25 haziran survivor sms sıralaması, 25 haziranda kim elendi, survivor ünlüler gönüllüler kim elendi, hakan mı hasan mı elendi, Hilmicem mi elendi, merve mi elendi, 25 haziran kim elendi, sorvayvır kim elendi, sörvayvırda dün kim elendi, survivor ünlülerde hakan mı merve mi elendi, 25 haziran survivor all star kim elendi
- Reklamlar -
25 Haziran Survivor Kim Elendi, Survivor 25 Haziran Ünlülerden mi Gönüllülerden mi Elendi Reviewed by PArasetamol on 23:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.