Top Ad unit

9 Haziran Survivor Ünlüler SMS Sonuçları, Ünlüler sms Sıralaması

- Reklamlar -
9-haziran-survivor-unluler-sms-sonuclari9 HAZİRAN ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI

Giderek sona yaklaşılan Survivor All Star da bu akşam bir eleme heyecanı daha yaşanacak ve bir yarışmacı daha adaya veda edecektir. 73. bölüm ile bu akşam 9 Haziran Salı akşamı ekranlarda olacak olan Survivor All Star da elenen kişi Ünlüler takımından olacaktır.

7 Haziran Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı bu hafta ada konseyinde bir yarışmacıyı elemek için yazdıkları isimler sonucunda en çok ismi yazılan kişi Anıl oldu. Ada konseyinde oylama sonucunda Anıl ismi çıkmıştı. Bu hafta elenmek üzere seçilen ilk isim belli oldu. 9 Haziran Salı akşamı ise SMS oylamasında birinci olan kişi Anıl'ın karşısına bir isim daha söyleyecek, birde bu hafta bireysel dokunulmazlığı kazanan Doğukan elenmek üzere bir isimde o söyleyecek bakalım bu hafta Ünlüler takımından en yüksek oyu kim alacak ve elenen isim kim olacak.

Yazımızın devamında 9 Haziran Ünlüler SMS oylama sonuçlarını ve sms sıralaması ile ismi yazılan kişilerin kimler olduğunun bilgisini bulabilirsiniz. İşte 9 Haziran Salı Ünlüler SMS sonuçları ve elenen isim hakkındaki detaylar.

9 HAZİRAN ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI
1- Merve
2- Serenay
3- Hakan
4- Anıl
5- Doğukan

ÜNLÜLER KİM ELENDİ>>>

Bu hafta yapılan Survivor Gönüllüler takımı SMS sonuçları ve sıralaması yukarıdaki gibidir. Her hafta Survivor SMS oylama sonuçları ve sıralamaları acunn.com ile aynı anda burada olacaktır. Bu hafta ki oylama sonuçları ve yarışma hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

survivor ünlüler sms oylaması, 9 haziran ünlüler sms sıralaması, 9 haziran salı survivor ünlüler sms de kim birinci oldu, 9 haziran sali unluler sms sonuclari ve siralamasi, survivor ünlülerden kim elendi, 9 haziran survivor kim elendi, bu hafta ünlülerden kim elenecek, salı 9 haziran sms sonuclari, ünlüler sms de kim birinci oldu
- Reklamlar -
9 Haziran Survivor Ünlüler SMS Sonuçları, Ünlüler sms Sıralaması Reviewed by PArasetamol on 20:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.