Top Ad unit

9 Haziran Survivor All Star Kim Elendi, 9 Haziran Ünlüler SMS Sonuçları

- Reklamlar -
9-haziran-unlulerden-kim-elendi
SURVİVORDA KİM ELENDİ 9 HAZİRAN

9 Haziran Salı akşamı Survivor All Star da yine nefesler tutuldu ve elenen yarışmacının kim olduğu oldukça merak edilmektedir. Tüm izleyenler tarafından merakla beklenen Survivor Ünlüler sms sonuçları açıklandığı an sizlere sitemizden duyurmaya devam ediyoruz. İşte 9 Haziran Salı Survivor elenen isimin kim olduğu hakkındaki bilgiler.

Pazar akşamı Ünlüler ada konseyi sonucunda konseyde en çok ismi yazılan kişi Anıl olmuştu ve bu hafta ünlüler takımı arasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu ise Doğukan kazanmıştı. Ada konseyinde ismi yazılan Anıl ilk aday oldu. 9 Haziran Salı akşamı yapılan eleme gecesinde ise survivor ünlüler takımında en yüksek sms oyunu alan isim Merve oldu ve haftanın birincisi seçildi. 9 Haziran Salı akşamı Anıl'ın karşısına kimlerin ismi söylendi.

Ünlüler takımı haftanın birincisi olan Merve oldu. Bireysel dokunulmazlığı olan Doğukan da Anıl'ın karşısına Hakan ismini söyledi. Peki 9 Haziran Salı Ünlülerde kim elendi? Hakan mı elendi Anıl mı elendi İşte Detaylar.

9 HAZİRAN SALI ELENEN İSİM ANIL OLDU

9 Haziran Salı Ünlüler takımı sms halk oylamasında seçilen isimler arasında ve takım içerisinde en az oyu alan isim ANIL oldu. Yarışmalarda oldukça başarılı olan ANIL, 9 Haziran Salı Ünlülerden elenen isim oldu.

9 Haziran Salı Ünlüler SMS Sıralaması
1.Merve
2.Serenay
3.Hakan
4.Anıl
5.Doğukan

survivor kim elendi, 9 haziran salı survivorda kim elendi, 9 haziran salı ünlüler sms sonuçları, 9 haziran survivor sms sıralaması, 9 haziranda kim elendi, survivor ünlüler kim elendi, hakan mı elendi, anıl mı elendi, serenay mı elendi, 9 haziran salı kim elendi, sorvayvır kim elendi, sörvayvırda dün kim elendi
- Reklamlar -
9 Haziran Survivor All Star Kim Elendi, 9 Haziran Ünlüler SMS Sonuçları Reviewed by PArasetamol on 21:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.