Top Ad unit

Güneşin Kızları Ali (Tolga Sarıtaş) Kimdir, Tolga Sarıtaş Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
gunesin-kizlari-ali-kimdir
GÜNEŞİN KIZLARI ALİ KİMDİR
sonhaberler2.blogspot.com
Kanal D de başlayan yeni yaz dizisi olan Güneşin Kızları dizisi ilk bölümü ile büyük beğeni toplayıp ekranlarda olmaya devam ediyor. İzleyenler tarafından beğenilen Güneşin Kızları dizi oyuncuları hakkındaki bilgiler yazımızın devamındadır.

Güneşin Kızları dizi oyuncuları arasında Evrim Alasya, Emre Kınay, Funda İlhan, Burcu Özberk, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı güneşin kızları dizisinde başrollerinde Emre Kınay ve Evrim Alasya yer almaktadır. 

Güneşin Kızları dizisindeki oyuncular arasında ise en çok aranan ve merak edilen isim Ali karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş olmaktadır. Yazımızın devamında Güneşin Kızları dizisi Ali karakteri ve Tolga Sarıtaş biyografi bilgilerini bulabilirsiniz.

GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>>

Tolga Sarıtaş Kimdir 
sonhaberler2.blogspot.com
Güneşin Kızları dizisinde Ali karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş, 1 Ocak 1991’de İstanbul’da doğmuştur. Bugüne kadar rol aldığı dizilerde başarılı bir performans sergileyen başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, Halil Akkant Lisesi’nden mezun olmuştur. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra oyunculuk kariyerine yoğunlaşan Tolga Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda yer almıştır. 

Müziğe karşı da bir yeteneği bulunan Tolga Sarıtaş bu dönemde baterist ve gitarist olarak çeşitli sahnelerde yer almıştır. Muhteşem Yüzyıl isimli dizide Cihangir karakteri ile başarıyı yakalayan Tolga Sarıtaş, birçok dizi ve filmde yer aldı. 2011 Kalede ki Yalnızlık, 2010 Bahtı Kara filmlerinde oynayan Sarıtaş; Muhteşem Yüzyıl, 20 Dakika, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Arka Sokaklar, Sende Gitme isimli dizilerde rol almıştır. 

Tolga Sarıtaş Rol Aldığı Diziler
2015 Güneşin Kızları
2013 Muhteşem Yüzyıl
2013 20 Dakika 
2012 Öyle Bir Geçer Zamanki
2012 Arka Sokaklar
2011 Sende Gitme
sonhaberler2.blogspot.com
güneşin kızları ali kim, güneşin kızlarındaki ali karakteri kimdir, güneşi kızları dizisi ali kimdir, güneşi kızları ali resimleri, güneşin kızlarındaki ali kimdi, gunesin kizlari ali kim, güneşin kızları oyuncu isimleri, tolga sarıtaş kimdir, tolga sarıtaş kaç yaşında, tolga sarıtaş biyografi, tolga sarita kimdir, tolga sarıtaş resimleri, tolga sarıtaş boyu kilosu yaşı kaç, muhteşem yüzyıl cihangir

Tolga Sarıtaş Resimleri
- Reklamlar -
Güneşin Kızları Ali (Tolga Sarıtaş) Kimdir, Tolga Sarıtaş Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 11:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.