Top Ad unit

21 Haziran Survivor Ünlülerde Kim Elendi, Survivor 21 Haziran Elenen Kim

- Reklamlar -
SURVİVORDA KİM ELENDİ 21 HAZİRAN 

Cuma akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı yazdıkları isimler sonucunda Hakan ismini yazmışlardı. Hakan'ın karşısına çıkacak ismin belirlenmesi için bugün bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı ve oyunu kaybeden takım yine Ünlüler oldu.


21 Haziran Pazar akşamı Survivor All Star da yine nefesler tutuldu ve elenen yarışmacının kim olduğu oldukça merak edildi. İşte 21 Haziran Survivor elenen isimin kim olduğu hakkındaki bilgiler.

19 Haziran Cuma akşamı Ünlüler ada konseyi sonucunda konseyde en çok ismi yazılan kişi Hakan olmuştu ve bu akşam ise dokunulmazlığı kaybeden yine Ünlüler takımı oldu. 21 Haziran ada konseyinde ismi yazılan kişi Doğukan oldu. 21 Haziran Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde ise survivor ünlüler takımında yazılan isimler arasında en az oyu alan isim survivordan elenen isim olacaktır.

Ünlüler takımında ismi yazılan ve elemeye çıkan 2 kişi Hakan ve Doğukan oldu. 21 Haziran akşamı oynanan 2. dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler ada konseyinde Doğukan ismini yazdılar ve elemeye kalan isimler Hakan ve Doğukan oldu.

21 HAZİRAN ELENEN İSİM DOĞUKAN OLDU

Bu haftaki oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden takım Ünlüler oldu. Ünlüler birinci ada konseyinde Hakan ismini yazdılar ve ikinci ada konseyinde ise Doğukan ismini yazdılar. Elemeye kalan Hakan ile Doğukan arasında ise en az oyu alan isim Doğukan olurken bu hafta adadan elenen isim Doğukan oldu.

survivor kim elendi, 21 haziran survivorda kim elendi, 21 haziran ünlüler sms sonuçları, 21 haziran survivor sms sıralaması, 21 haziranda kim elendi, survivor ünlüler kim elendi, hakan mı doğukan mı elendi, hakan mı elendi, doğukan mı elendi, 21 haziran kim elendi, sorvayvır kim elendi, sörvayvırda dün kim elendi, survivor ünlülerde hakan mı doğukan mı elendi, 21 haziran survivor all star kim elendi
- Reklamlar -
21 Haziran Survivor Ünlülerde Kim Elendi, Survivor 21 Haziran Elenen Kim Reviewed by PArasetamol on 23:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.