Top Ad unit

Ütopyaya Geri Dönecek İsimler Kimler, Ütopya Hangi İsimler Geri Gelecek

- Reklamlar -
utopya-geri-gelecek-yarismacilar-kimler
ÜTOPYAYA KİMLER GERİ GELECEK

Yaklaşık 8 aydır devam eden ve büyük heyecanla izlenen sevilen yarışma Ütopya da herkesi sevindirecek bir gelişme yaşanacaktır.

Ütopya yarışmasında elenen yarışmacılardan 6 tanesi geri geliyor. Daha önce ütopyada olan ve sürpriz bir şekilde elenen, izleyiciler tarafından yoğun istek üzerine altı yarışmacı ütopyaya geri dönüyor. Artık grupların dağıldığı ve çoğunun bireysel takıldığı ütopyada yarışmaya damga vuran ve sevilen isimlerden bazıları oylama sonucu geri gelecektir.

Ütopya'nın internet sitesinden başlatılan oylama ile en çok oyu alan yarışmacılardan 6 kişi ütopyaya tekrar dönüp kaldıkları yerden devam edeceklerdir. Bu güne kadar ütopyada yaşayan ve izleyici tarafından sevilen 6 kişi halk oylaması sonucunda belli olacak ve büyük heyecan devam edecektir.

Geri dönecek olan yarışmacıların isimleri izleyici tarafından belirlenecekken geri gelecek yarışmacılar acaba gruplaşmaya devam mı edecekler, yoksa herkes kendi mi olmaya karar verecekler ilerleyen günlerde göreceğiz. Peki geri gelecek yarışmacılar kimler olacak işte ayrıntılar.

Ütopyaya Geri Gelen Yarışmacılar
1. Pınar
2. Noyan
3. Meral
4. Kürretülayn
5. Serkan
6. Bahadır

Ütopya Geri Gelebilecek Yarışmacılar Kimler

1- Pınar
2- Kürretülayn
3- Bahadır
4- Harun
5- Serkan
6- İnci Satur
7- Özlem
8- Noyan
9- Türkan
10- Aybüke
11- Abidin

Ütopya yarışmasına geri dönebilecek yarışmacılar yukarıdaki gibidir. Bunlar tahmini isimlerdir, Ütopya ya geri dönmesini istediğiniz yarışmacıları YORUM bölümünden paylaşarak destek verebilir ve geri dönmesini istediğinizi belirtebilirsiniz.

Sizce Ütopyaya Kimler Geri Dönsün...

ütopyaya kim geri gelecek, ütopyaya geri gelecek yarışmacılar kimler, ütopyada kimler geri geliyor, utopyaya geri donecek yarismacilar kimler, ütopyada geri gelecek isimler belli oldu mu, ütopya geri dönecek altı yarışmacı kim, ütopyada geri gelecek olan 6 kişi kimler, kimler ütopyaya geri dönecek, ütopyada hangi isimler geri gelecek, utopya geri gelenler,
- Reklamlar -
Ütopyaya Geri Dönecek İsimler Kimler, Ütopya Hangi İsimler Geri Gelecek Reviewed by PArasetamol on 19:21 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.