Top Ad unit

Kiralık Aşk Dizisi Defne (Elçin Sangu) Kimdir, Elçin Sangu Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
kiralik-ask-dizisi-defne-kimdir
KİRALIK AŞK DİZİSİ DEFNE KİM?
sonhaberler2.blogspot
Star Tv bir bir yaz dizilerini tanıtmaya devam ederken, tanıtım fragmanları yayınlandıkça izleyiciler tarafından dizi hakkındaki bilgiler ve dizide yer alan oyuncuların kimler olduğu gibi bilgiler oldukça merak edilmektedir. 


Bu yaz Star da yayınlanacak olan iddialı dizilerden bir tanesi de Kiralık Aşk isimli yeni dizidir. Oldukça merak edilen ve beklenen Kiralık Aşk dizisi hakkındaki bilgileri ve oyuncu isimlerini sizlere daha önceki yazımızda paylaşmıştık. 


Başrollerinde yakışıklı oyuncu Barış Arduç ve güzel oyuncu Elçin Sangu'nun yer aldığı dizide Barış Arduç Batu karakterini, Elçin Sangu ise Defne karakterini canlandırmaktadır. İzleyiciler tarafından da oldukça merak edilen ise Kiralık Aşk dizisindeki Defne kimdir, Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu kidir gibi bilgiler merak edilip araştırılmaktadır. Yazımızın devamında Kiralık Aşk dizisi Defne karakteri ve Elçin Sangu hakkında bilgileri bulabilirsiniz.


KİRALIK AŞK DİZİ OYUNCULARI>>>


Kiralık Aşk Dizisi Defne Karakteri Hakkında Bilgiler

sonhaberler2.blogspot
Elçin Sangu Kimdir 

Star Tv'nin yeni dizisi olan Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu, 11 Temmuz 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Elçin Sangu, Mersin Üniversitesi Opera bölümü mezunudur. Elçin Sangu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü burslu olarak kazandı. Fakat müziğe olan ilgisi terazide daha ağır bastığından okulu yarıda bırakmıştır.

Sahne tozu tiyatrosunda eğitim aldıktan sonra dizilerde rol almaya başladı. 2013 yılında Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda Çağlar karakterini canlandıran Elçin Sangu, 2014 yılında başlayan Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kurt Seyit Şura adlı dizide Güzide karakterini canlandırarak büyük çıkış yakalayan başarılı oyuncu Elçin sangu şimdi ise Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandırmaktadır.

Elçin Sangu Rol Aldığı Diziler

2015 Kiralık Aşk - Defne
2014 Kurt Seyit Şura - Güzide 
2013 Bir Aşk Hikayesi - Eda Çağlar 
2012 Aşk Kaç Beden Giyer - Nehir 
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki - Jale

kiralık aşk dizisi, kiralık aşk dizi oyuncuları, kiralık aşk dizisi defne kimdir, kiralık aşktaki defne kim, kiralık aşk dizi dizisi defne karakterini kim oynuyor, kiralık aşk defneyi oynayan kız kim, kiralık aşk defne resimleri, kiralık aşk defne, kiralik ask defne, elçin sangu kimdir, elçin sangu kaç yaşında, elcin sangu boyu kilosu kaç, elçin sangu biyografi, elçin sangu hayatı,

Elçin Sangu Resimleri


- Reklamlar -
Kiralık Aşk Dizisi Defne (Elçin Sangu) Kimdir, Elçin Sangu Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 16:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.