Top Ad unit

Kiralık Aşk Dizi Oyuncuları Kimler ve Konusu Nedir, Star Tv Kiralık Aşk Dizisi

- Reklamlar -
KİRALIK AŞK DİZİSİ

Her yaz olduğu gibi bu yazda bir çok dizi yaz boyu ekranlarda olmaya devam edecek. Tüm kanalların bir bir tanıtmaya başladıkları dizler izleyicinin beğenisine sunulmaya başlandı.

Star Tv de yaz için dizilerini yayınlarken, başlayacak olan diziler arasında en çok merak edilen Kiralık Aşk isimli dizi oldu. Tanıtım fragmanları da yayınlanan ve büyük ilgi gören Kiralık Aşk dizisi bilgilerini sizler için derledik ve bir araya getirdik.

Star Tv de başlayacak olan Kiralık Aşk dizi oyuncuları arasında sevilen bir çok isim yer almaktadır. Başrollerinde güzelliği ile büyüleyen Elçin Sangu ve yakışıklı oyuncu Barış Arduç yer almaktadır. Romantik komedi olan kiralık aşk dizisinde Elçin Sangu ve Barış Arduç'un canlandırdığı karakterler arasındaki aşk konu alınacaktır. Kiralık Aşk dizi oyuncu isimleri ve dizinin konusu ile ilgili bilgiler yazımızdadır.

Kiralık Aşk Dizi Oyuncuları Kimler

Kiralık Aşk Ömer - Barış Arduç Kimdir>>>
Kiralık Aşk Defne - Elçin Sangu Kimdir>>>
Kiralık Aşk Sinan - Salih Bademci
Kiralık Aşk Yasemin - Sinem Öztürk
Kiralık Aşk Nihan - Sanem Yeles Kimdir>>
Kiralık Aşk Neriman - Nergis Kumbasar
Kiralık Aşk Serdar - Osman Akça


Kiralık Aşk Dizi Konusu 

Star Tv'nin yeni dizisi olan Kiralık Aşk dizisinde Defne ve Ömer karakteri arasındaki aşk oyunu konu edilecektir. Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer sorusunu sormaya başlamaktadır.


kiralık aşk dizi oyuncuları kimler, kiralık aşk dizi oyuncuları, kiralık aşk dizisi, kiralık aşk star tv, yeni dizi kiralik ask dizisi, kiralık ask dizi konusu, kiralık aşk oyuncu kadrosu, kiralık aşk dizisi ne zaman başlıyor, kiralık aşk oyuncu isimleri karakter isimleri, kim kimdir, kiralik ask omer, kiralik ask defne
- Reklamlar -
Kiralık Aşk Dizi Oyuncuları Kimler ve Konusu Nedir, Star Tv Kiralık Aşk Dizisi Reviewed by PArasetamol on 21:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.