Top Ad unit

Kiralık Aşk Nihan (Sanem Yeles) Kimdir, Sanem Yeles Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
kiralik-ask-nihan-kimdir
KİRALIK AŞK NİHAN KİMDİR

Kendi halinde hayatına devam eden Defne'nin birden bire hayatının tam anlamıyla değişmesini anlatan ve abisi yüzünden mecburiyetten bir iş teklifini kabul eden Defne, sonrasında ise bu hayata alışmış durumdadır. Kiralık Aşk dizisinin sevilen karakterlerinden olan Defne ve Ömer arasındaki aşkı anlatan Kiralık Aşk dizisi bir anda en çok izlenen diziler arasında yerini almış durumdadır.

Başrollerinde Barış Arduç, Elçin Sangu, Sanem Yeles, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Kerem Fırtına, Osman Akça gibi başarılı bir çok oyuncunun yer aldığı Kiralık Aşk dizi oyuncuları arasında dikkat çeken ve sevilen isimlerin başında ise Sanem Yeles isimli oyuncu gelmektedir.
Dizide Nihan karakterini canlandırmakta olan Sanem Yeles hakkındaki bilgiler izleyici tarafından oldukça merak edilip araştırılmaktadır. Bizde sizler için bu yazımızda Sanem Yeles biyografi bilgileri ile Kiralık Aşk dizisi Nihan resimlerini derledik.

KİRALIK AŞK DİZİ OYUNCULARI>>>

Kiralık Aşk Dizisi Nihan Karakteri Hakkında Bilgiler



Sanem Yeles Kimdir 

Star Tv'nin yeni dizisi olan Kiralık Aşk dizisinde Nihan karakterini canlandıran Sanem Yeles, 2 Eylül 1988 yılında İstanbul da doğmuştur.

Oyunculuk ve dans üzerine eğitimler alan güzel oyuncu ayrıca piyano dersleri de almıştır. Sanem Yeles Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Tiyatro bölümünde 2 yıllık eğitim almış, Venüs Dans Okulunda 4 yıllık Latin dansları eğitimi, Diksiyon ve piyano dersleri almıştır. 

Aldığı eğitimlerden sonra ilk olarak Mor Menekşeler adlı dizi ile oyunculuğa başlayan başarılı oyuncu şimdi ise Kiralık Aşk dizisi ile izleyecinin karşısındadır. Sanem Yeles Yaşı: 27
Sanem Yeles Boyu: 170
Sanem Yeles Kilosu: 55
Sanem Yeles Twitter: https://twitter.com/sanemsanemm

kiralık aşk dizisi, kiralık aşk dizi oyuncuları, kiralık aşk dizisi nihan kimdir, kiralık aşktaki nihan kim, kiralık aşk dizi dizisi nihan karakterini kim oynuyor, kiralık aşk nihanı oynayan kız kim, kiralık aşk nihan resimleri, kiralik ask nihan, sanem yeles kimdir, sanem yeles kaç yaşında, sanem yeles boyu kilosu kaç, sanem yeles biyografi, sanem yeles hayatı,


Sanem Yeles Resimleri

- Reklamlar -
Kiralık Aşk Nihan (Sanem Yeles) Kimdir, Sanem Yeles Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 12:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.