Top Ad unit

Survivor All Star 11 Haziran Perşembe Son SMS Oylaması ve Sonuçları

- Reklamlar -
11-haziran-sms-sonuclari
SURVİVOR 11 HAZİRAN SMS OYLAMASI VE SONUÇLARI
sonhaberler2.blogspot
Ekraranların fenomen yarışması Survivor All Star tüm heyecanı ile devam ederken, survivor da finale 3 hafta kaldı ve artık hızlandırılmış çekimlere başlanan yarışmada bu akşam büyük oylama yapılacak ve bu oylama ile finale kalanlar belli olacak .

Her hafta dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan sms oylaması ile haftanın birincisi ve sonuncusu belli oluyordu. Elenen kişi ise bu sayede belli oluyordu. Artık sona yaklaşılan survivor all star da bu akşam farklı bir yol izlenecek ve Kıbrıs finaline kadar olan zamanlar için bu akşam tek bir sms oylaması yapılacak.

Yani bu akşam survivor all star ünlüler gönüllüler takımındaki tüm yarışmacılar için yapılacak olan sms oylaması sonucunda Kıbrıs finaline kalacak isimler belli olacak ve bundan sonra elenecek kişiler ise bu sms sıralamasına göre yapılacaktır. Kıbrıs finaline kadar olan tüm bölümlerde bu sms sonuçları geçerli olacaktır.

11 Haziran Survivor Ünlüler Gönüllüler SMS oylama Sonuçaları
sonhaberler2.blogspot
Survivor da bu akşam artık son sms oylaması yapılacak. 11 Haziran Perşembe Ünlüler Gönüllüler sms oylaması sonucunda finale kalan 4 yarışmacı belli olacak ve yapılacak olan 4 eleme bu sms sonuçları doğrultusunda yapılacaktır.

Şu anda toplam 8 yarışmacı bulunan Survivor All Star da 4 yarışmacı ünlüler takımında, 4 yarışmacı da Gönüllüler takımında yer almaktadır. Son haftalara girilen survivor da bu akşam yani 11 Haziran Perşembe akşamı yapılan oylama sonuçlarını acunn.com sitesinde açıklandığı anda buradan duyuracağız.

12 Haziran Survivor SMS Sıralaması
SMS Sıralaması eklenecektir.

Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takım yarışmacıları arasında yapılan son SMS sonuçlarını sizler için yayınlıyoruz. Hem gönülller takımı hemde ünlüler takımı arasında yapılan sms oylama sonuçları sms sıralamaları şu şekilde olmuştu;

Ünlüler Takımı Arasında Yapılan Son Sms Oylama Sonuçları 14. Hafta 9 Haziran 2015 
01- MERVE AYDIN
02- SERENAY
03- HAKANsonhaberler2.blogspot
04- ANIL
05- DOĞUKAN
sonhaberler2.blogspot
Gönüllüler Takımı Arasında Yapılan Son SMS Oylama Sonuçları 3 Haziran 2015 
01- HASAN
02- TURABİ
03- BEGÜM
04- BOZOK
05- HİLMİCEM

sms oylaması, 11 haziran survivor sms sonuçları, 11 haziran survivor ünlüler gönüllüler sms sonuçları, 11 haziran survivor halk oylaması, dominik son sms sonuçları, survivor sms oylaması bitti mi, survivor finale kalan isimler kimler, 11 haziran sms de kim birinci oldu, 11 haziran 2015 survivor sms, 11 haziran halk oylamasi kim birinci oldu,
- Reklamlar -
Survivor All Star 11 Haziran Perşembe Son SMS Oylaması ve Sonuçları Reviewed by PArasetamol on 20:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.