Top Ad unit

Ütopyada Kim Elendi Büşra mı, Çağlar mı Elendi 9 Haziran

- Reklamlar -
ÜTOPYA BÜŞRA MI, ÇAĞLAR MI ELENDİ?

Pazar, Pazartesi ve Salı akşamları yayınlanan Ütopya yarışması tüm heyecanı ile devam etmektedir. Ütopya ya elenen yarışmacıların ardından yeni yarışmacılarda katılmaya devam ederken bu hafta ütopyaya yeni katılan yarışmacılar Büşra Fethiye ve Çağlar Babilik oldu.

Heyecanın gittikçe arttığı yarışmada bakalım Büşra ve Çağlar hangisi elenecek. Her hafta bir kişinin elendiği Ütopya ya yeni gelen iki yarışmacı oldu. Yeni gelen yarışmacılardan Büşra ve Çağlar Ütopyada kalmak için çabalayacaklar. Bakalım ütopyaya Büşra mı devam edecek, yoksa Çağlar mı devam edecek işte ayrıntılar.

Bu hafta ütopya ya yeni katılan Çağlar ve Büşra ütopya yarışmacıları ile tanışmaya ve gruplaşmaya başlarken dün akşam 9 Haziran Salı akşamı bu iki yeni yarışmacı için ütopya oylaması yapıldı. Bilindiği gibi ütopyada 2 grup bulunmaktadır. Semih'n grubu ve diğer grup olarak ayrılan yarışmacılar Büşra ve Çağlar hangi grubu seçecekler yoksa bireysel mi takılacaklar.

ÜTOPYA BÜŞRA ELENDİ?
9-haziran-utopya-busra-mi-elendi-caglar-mi-elendi

Ütopya 9 Haziran Salı akşamı kullanılan oyları ve hangi yarışmacının kime oy verdiği en çok oy kime çıktı gibi bilgileri sizler için buradan paylaşacağız.

HALK OYLAMASINA KALINDI...

ÇAĞLAR : 5 Oy
BÜŞRA    : 5 Oy

İki yarışmacıya da eşit oy çıktı ve Sms oylaması yapılacak

Ütopyada Kim Kime Oy Verdi
TUNCAY: "Büşra
BUKET: "Büşra"
HARUN: "Büşra"
SELİN: "Büşra"
RAŞİT: "Büşra"
ALTAR: "Çağlar"
SEMİH: "Çağlar"
KAAN: "Çağlar"
MURAT: "Çağlar"
DİLAY: "Çağlar"

ütopyada kim elendi, ütopya büşra mı elendi, ütopyada çağlar mı büşra mı elendi, büşra çağlar sms sonuçları, 9 haziran ütopyada kim elendi, 9 haziran ütopya çağlar mı büşra mı elendi, 9 haziran salı ütopyada kim elendi, salı ütopya eleme gecesi, ütopya busra mi caglar mi elendi, büşra mı çağlar mı kim elendi, 10 haziran ütopya kim elendi,
- Reklamlar -
Ütopyada Kim Elendi Büşra mı, Çağlar mı Elendi 9 Haziran Reviewed by PArasetamol on 09:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.