Top Ad unit

2015 Survivor All Star Şampiyonu Kim Oldu, 3 Temmuz Cuma Survivor SMS Sonuçları

- Reklamlar -
survivor-all-star-sampiyonu-kim-oldu
SURVİVOR 2 TEMMUZ SMS SONUÇLARI
sonhaberler2.blogspot.com!a aittir
Artık nefesler tutuldu ve Survivor All Starda 2015 yılının şampiyonu belli olacak. Yaklaşık 5 aydır devam eden survivor all star da bakalım birinci kim olacak. 1 Temmuz Çarşamba akşamı canlı yayınla ekrana gelen survivor all starda ikinci finalist olarak Merve Aydın seçildi ve Turabi ile bu akşam oylamaya çıkacaklar.

Bilindiği gibi Turabi 1. finalistti ve dün akşam 1 temmuz çarşamba akşamı yapılan sms oylamasında Mewrve aydın seçildi ve Turabinin karşısına çıkma hakkı kazandı. Geriye kalan Hilmicem ve Begüm ise 1 Temmuz Çarşamba akşamı sms oylaması sonucunda elenen isimler oldular.

3 Temmuz Cuma bu akşam ise Survivor all star şampiyonu kim olacak ve kazanan isim kim olacak, 2 Temmuz sms oylamasına çıkacak olan Merve ve Turabi arasında bakalım kim ne kadar oy alacak ve sms oylamasında kim birinci olacak gibi tüm merak edilen bilgiler ile survivor 2 Temmuz sms sıralaması yazımızın devamında olacaktır.

SURVİVOR ŞAMPİYONU TURABİ OLDU

2 Temmuz Perşembe akşamı yapılacak olan survivor all star sms oylamasına Turabi ve Merve girecek ve aralarından bir kişi yapılan sms oylamasına sonucuna göre bu yılın şampiyonu ve survivor all starın kazananı olacaktır.
sonhaberler2.blogspot.com!a aittir
3 Temmuz Survivor All Star SMS Sıralaması

1. TURABİ
2. MERVE

survivor 2 temmuz sms oylaması, survivor all star 3 temmuz cuma kim birinci oldu, 2 temmuz survivor halk oylamasında kim birinci oldu, 3 temmuz en yüksek smsi kim aldı, bu akşam kim elendi, 3 temmuz survivordan kim elendi, 3 temmuz survivor all star merve mi, turabi mi kazandı, survivor all star birinci kim oldu, cuma akşamı survivor sms sonuçları, survivor all star 2 temmuz perşembe sms sıralaması, merve sms de kaçıncı oldu, merve turabi ne kadar oy aldı, survivor 3 temmuz sms sonuclari sms siralamasi
- Reklamlar -
2015 Survivor All Star Şampiyonu Kim Oldu, 3 Temmuz Cuma Survivor SMS Sonuçları Reviewed by PArasetamol on 15:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.