Top Ad unit

İnadına Aşk Deniz (Cem Belevi) Kimdir, Cem Belevi Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
inadina-ask-dizisi-deniz-kimdir
İNADINA AŞK DİZİSİ DENİZ KİM
sonhaberler2.blogspot
Fox TV'nin yeni dizisi İnadına Aşk bu akşam izleyici ile buluşuyor. İlk bölümü ile 02 Temmuz Perşembe akşamı ekrana gelecek olan yeni dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkındaki bilgileri sizlere daha önceki yazılarımızda paylaşmıştık.

İnadına Aşk dizisi oyuncuları arasında başarılı bir çok isim yer almaktadır. Başrollerinde güzel oyuncu Açelya Topaloğlu ve yakışıklı oyuncu Can Yaman rol almaktadır. İnadına Aşk dizisinde rol alan bir diğer oyuncu ise Deniz karakterini canlandıran Cem Belevi dizinin en beğenilen isimleri arasında yerini almaktadır.

İnadına Aşk dizisi Defne ve Yalın karakterleri arasında yaşanan komik ve romantik hikayeyi konu alacaktır. Yazımızın devamında ise İnadına Aşk dizisi Deniz karakteri ve Cem Belevi hakkındaki merak edilenleri bulabilirsiniz. İşte Cem Belevi'nin biyografi bilgiler.

İNADINA AŞK DİZİ OYUNCULARI>>

İnadına Aşk Dizisi Deniz Karakteri Kimdir?

Cem Belevi Kimdir
İnadına Aşk Dizisinde Deniz Karakterini canlandıran Cem Belevi, 4 Haziran 1987 yılında İzmir'de doğmuştur. Üniversite eğitimi için yurt dışına giden Cem Belevi, İngiltere'de ilk 6 ay Cambridge'te dil eğitimi, sonrasında 1 sene Londra David Game College'ta ekonomi ve 3 sene Brunel Üniversitesi?nde Uluslararasi İşletme okuyarak üniversite eğitimini başarıyla tamamladı. Cem Belevi, orada kaldığı yıllarda London Scholl Of Contemporary Music (LCCM)'te; Blues, Jazz ve Şan eğitimi aldı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra kariyerine Londra da dünyaca ünlü bir şirkette çalışarak başlayan Cem Belevi, kısa bir sure sonra profesyonel müzik yapmak ve şarkı söylemek için, çevresinin de baskısıyla her şeyi bırakıp Türkiye'ye döndü.
sonhaberler2.blogspot
2011 yılında yakın aile dostu Osman Taşdaş ile albüm çalışmalarına başladı. Cem Belevi söz ve müziklerinde kendi imzası bulunan şarkılarından oluşan "Bilmezsin" isimli ilk albümünü 2013'te müzikseverlerin beğenisine sundu. Ayrıca birçok dernek organizasyonları ve çeşitli etkinliklerde de şarkılarını söyleme fırsatı buldu. Son olarak Ayşe Akın ile söylediği Kim Ne Dersin isimli şarkı ile tanınan Cem Belevi şimdi ise İnadına Aşk dizisinde rol almaktadır.

inadına aşk dizisi deniz, inadına aşk deniz kimdir, inadına aşk dizisi deniz kim, inadına aşk dizisindeki denizin gerçek adı, inadına aşk dizisi deniz hangi dizilerde oynadı, inadına aşk dizi oyuncuları kimler, inadına aşk dizisi deniz karakteri, inadina ask dizisi deniz, cem belevi kim, cem belevi kimdir, cem belevi kaç yaşında, cem belevi şarkıları, cem belevi sanatçı mı, cem belevi ayşe akın kim ne derse desin, cem belevi resimleri,

Cem Belevi resimleri
- Reklamlar -
İnadına Aşk Deniz (Cem Belevi) Kimdir, Cem Belevi Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 13:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.