Top Ad unit

İnadına Aşk Yalın (Can Yaman) Kimdir, Can Yaman Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
inadina-ask-yalin-kim
İNADINA AŞK DİZİSİ YALIN KİM

Fox TV'nin yeni dizisi İnadına Aşk bu akşam izleyici ile buluşuyor. İlk bölümü ile 02 Temmuz Perşembe akşamı ekrana gelecek olan yeni dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkındaki bilgileri sizlere daha önceki yazılarımızda paylaşmıştık.

İnadına Aşk dizisi oyuncuları arasında başarılı bir çok isim yer almaktadır. Başrollerinde güzel oyuncu Açelya Topaloğlu ve yakışıklı oyuncu Can Yaman rol almaktadır. İnadına Aşk dizisinde Yalın karakterini canlandıran Can Yaman dizinin en beğenilen isimleri arasında yerini almaktadır.

İnadına Aşk dizisi Defne ve Yalın karakterleri arasında yaşanan komik ve romantik hikayeyi konu alacaktır. Yazımızın devamında ise İnadına Aşk dizisi Yalın karakteri ve Can Yaman hakkındaki merak edilenleri bulabilirsiniz. İşte Can Yaman biyografi bilgiler.

İNADINA AŞK DİZİ OYUNCULARI>>

İnadına Aşk Dizisi Yalın Karakteri Kimdir?

Can Yaman Kimdir
İnadına Aşk Dizisinde Yalın Karakterini canlandıran Can Yaman 1989 yılında İstanbul doğmuştur. Yugoslav kökenli olan Can Yaman, 25 yaşındadır. İlköğretimini Bilfen Koleji’nde tamamlayan başarılı oyuncu, Lise öğrenimini ise İtalyan lisesinde birincilikle tamamlamıştır.

Lisede değişim öğrencisi olarak Amerika'ya gitmiş. Üniversite öğrenimini basketbol bursu ile Yeditepe Üniversitesinde Hukuk okumuştur. 1 yıl staj yapan Can Yaman, ceza hukukuyla ilgilenmiş. Hobi olarak oyunculuk dersleri alan yakışıklı oyuncu Can Yaman, PricewaterhouseCoopers diye dünyaca ünlü kurumsal bir firmada altı ay avukatlık yapmıştır. İki dil biliyor, MSA’dan barmenlik sertifikası var, lisanslı basketbol oyuncusudur.

Yakışıklı oyuncu Can Yaman ilk olarak Gönül İşleri dizisi ile oyunculuğa başlamıştır ve şimdi ise İnadına Aşk dizisinde Yalın karakterini canlandırmaktadır.

Can Yaman Rol Aldığı Diziler
İnadına Aşk - Yalın
Gönül İşleri - Bedir

can yaman kimdir, can yaman biyografi, can yaman resimleri, can yaman kim, can yaman kaç yaşında, can yaman boyu kilosu kaç, can yaman hakkında bilgi, inadına aşk dizisi yalın, inadına aşk dizisi yalın kimdir, inadına aşk dizisindeki yalının gerçek adı, inadına aşk dizi oyuncuları, inadına aşk dizisi yalın kim, inadına aşk dizisi yalın karakteri, inadına aşk yalın resimleri, inadina ask dizisi yalin kim,

Can Yaman Resimleri
- Reklamlar -
İnadına Aşk Yalın (Can Yaman) Kimdir, Can Yaman Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 11:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.