Top Ad unit

Aşk Zamanı Dizi Oyuncuları Kimler Konusu Nedir, Atv Aşk Zamanı Dizisi

- Reklamlar -
ask-zamani-dizisi
ATV AŞK ZAMANI DİZİSİ
sonhaberler2.blogspot
ATV'den dizi atağı devam etmekte ve yeni diziler gelmeye devam etmektedir. Bu yaz bir çok diziyi yayınlayacak olan Atv de yeni başlayacak bir diğer dizi ise Aşk Zamanı isimli yeni dizidir. Tüm dizileri olduğu gibi Aşk Zamanı isimli diziyi de sizlere tanıtmaya çalışacağız.

Atv Aşk Zamanı dizisi oyuncuları arasında tanınan ve sevilen isim olan Yavuz Bingöl başrolde olacak ve bir aile babasını canlandırmaktadır. Dizide Orhan karakterini canlandıracak olan Yavuz Bingöl, İstanbul da kızlarını kontrol altında tutmaya çalışması sonrasında zorlanan ve çareyi ise İstanbul'dan taşınmakta bulmaktadır.

Aşk Zamanı dizisi oyuncuları arasında Ali Ersan Duru, Burcu Binici, Deniz Uğur, Sarven Çankar, Müge Bayramoğlu gibi bir çok başarılı isim yer almaktadır. Yazımızın devamında Atv Aşk Zamanı dizi oyuncu isimlerini, oyuncuların karakter isimlerini ve Aşk Zamanı dizisinin konusunu bulabilirsiniz.

Aşk Zamanı Dizi Oyuncuları Kimler
Aşk Zamanı Orhan - Yavuz Bingöl sonhaberler2.blogspot
Aşk Zamanı Sema - Burcu Binici
Aşk Zamanı Fikret - Ali Ersan Duru Kimdir>>
Aşk Zamanı Reyhan - Deniz Uğur
Aşk Zamanı Levent - Sarven Çankar
Aşk Zamanı Eda - Nihan Balyalı
Aşk Zamanı Derya - Müge Bayramoğlu
Aşk Zamanı Büşra Ayaydın
Aşk Zamanı Bekir Aksoy

Atv Aşk Zamanı dizisi konusu
Aşk Zamanı dizisinde otoriter bir baba İstanbul’da güzel kızlarını kontrol etmekte çok zorlanır. Kızlar akşamları dışarı çıkmak ister arkadaşları gibi yaşamak ister. Bu durum karşısında kızlarını İstanbul’un sıkıntılı sokaklarından ve hayatından korumak isteyen baba kızlarına çok kızar. Kızları ile birlikte Ege’ye memleketine taşınır. Köy yaşamı özlemi duyan ve kızlarını da tehlikelerden korumak isteyen baba Muğla’da bir kasabaya yerleşir. Kızların Ege’nin köyünde de aşk bulmalarını anlatan dizi gençlerin oldukça ilgisini çekecek gibi. Ege’de küçük bir kasabaya yerleşen otoriter bir babanın yeni yaşam yerlerine alışırken karşılaştıkları sorunları konu alıyor.

aşk zamanı dizisi, aşk zamanı dizi oyuncuları kimler, aşk zamanında kimler oynuyor, aşk zamanı dizi konusu nedir, aşk zamanı birinci bölüm, aşk zamanı dizisi karakter isimleri, aşk zamanı oyuncu isimleri, aşk zamanındaki oyuncuların resimleri, aşk zamanı oyuncu kadrosu, ask zamani oyunculari, ask zamani dizisi,
- Reklamlar -
Aşk Zamanı Dizi Oyuncuları Kimler Konusu Nedir, Atv Aşk Zamanı Dizisi Reviewed by PArasetamol on 10:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.