Top Ad unit

Şahane Damat Mehmet (Ali Ersan Duru) Kimdir, Ali Ersan Duru Kimdir Biyografi Resimleri

- Reklamlar -
ŞAHANE DAMAT DİZİSİ MEHMET KİMDİR

Başrollerinde Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru'nun yer aldığı Şahane Damat dizisi başlıyor. Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Şahane Damat dizisinde beğenilen oyuncuların başında Ali Ersan Duru gelmektedir. şahane Damat dizisinde Mehmet karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Ali Ersan Duru kimdir, kaç yaşında gibi bilgileri merak edilmektedir.

Başarılı ve yakışıklı oyuncu dizide Mehmet karakterini canlandırmaktadır. Bizde sizler için bu yazımızda Şahane Damat dizisi Mehmet karakteri hakkında bilgileri paylaşacağız.

Şahane Damat Dizisindeki Mehmet Karakteri Kimdir?

ALİ ERSAN DURU KİMDİR
Şahane Damat dizisinde Mehmet karakterini canlandıran Ali Ersan Duru, 19 Eylül 1984 yılında Ankara’da doğmuştur. Babası Ankaralı, annesi Karadenizlidir. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara’da okudu. Eskişehir, Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü'nden mezun oldu. Aynı dönem içinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu (Esogü Tiyatro Topluluğu) ile amatör tiyatro hayatına başladı.

Öncelikle Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ile çalışmaya başladı. Lisans eğitimi bittikten sonra oyunculuğu profesyonel anlamda yapmaya karar verdi ve İstanbul’a gelerek oyunculuk eğitimi almaya başladı. Önce 2008 yılında DİALOG anlatım ve iletişimde temel oyunculuk teknikleri dersleri aldı. Daha sonra da Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'nda iki yıllık bir tiyatro eğitimi aldı. Bununla paralel olarak aynı dönem içinde workshop’lara katılmaya, diksiyon ve şan dersleri almaya devam etti. İlk olarak TRT 1 de Başrolde Aşk isimli sit-com’la profesyonel oyunculuk hayatına başladı.

Ali Ersan Duru Yaşı: 32
Ali Ersan Duru Boyu: 1,80
Ali Ersan Duru Kilosu: 80

Filmleri ve Dizileri :
2013 - 2014 - Bugünün Saraylısı (TV Dizisi) 
2013 - Yağmurdan Kaçarken (Korkmaz) (TV Dizisi)
2013 - Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (Sinema Filmi)
2012 - Çanakkale 1915 (Mehmet Ali) (Sinema Filmi)
2011 - Hayat Devam Ediyor (TV Dizisi)
2011 - Başrolde Aşk (Emre) (TV Dizisi)
2010 - Lale Devri (TV Dizisi) Konuk Oyuncu

şahane damat mehmet resimleri, sahane damat mehmet kimdir, sahane damat dizisi mehmet kim, ali ersan duru kac yasinda, ali ersan duru boyu kilosu kac

Ali Ersan Duru Resimleri
- Reklamlar -
Şahane Damat Mehmet (Ali Ersan Duru) Kimdir, Ali Ersan Duru Kimdir Biyografi Resimleri Reviewed by PArasetamol on 13:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.