Top Ad unit

Şahane Damat Melike (Burcu Özberk) Kimdir, Burcu Özberk Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
ŞAHANE DAMAT MELİKE KİMDİR

Yeni dizi Şahane Damat dizi oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncu Burcu Özberk dizide Melike karakteri ile izleyici karşısında olmaktadır. Başrolde Ali Ersan Duru ile yer alan başarılı oyuncu Burcu Özberk izleyenler tarafından tanınan bir isimdir.

Burcu Özberk güzelliği ve oyunculuk performansı ile oldukça beğeni toplamayı başarmıştır. Burcu Özberk kimdir diye merak edenler için yazımızın devamında Şahane Damat dizisi Melike karakteri ve Burcu Özberk biyografi bilgilerini bulabilirsiniz.

BURCU ÖZBERK KİMDİR 
Şahane Damat dizisinde Melike karakterini canlandıran Burcu Özberk 1 Ocak 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Genç ve güzel oyuncu Burcu Özberk Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 
Burcu Özberk Eğitimine devam ettiği sırada Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almaya başlamıştır. Dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile büyük beğeni topladı. Bir çok tiyatro oyununda da rol alan Burcu Özberk son olarak Güneşin Kızları dizisi ile ekranda oldu ve şimdi ise Şahane Damat dizisi ile yeniden kamera karşısına geçerek Melike karakterini canlandırmaktadır.

Burcu Özberk Yaşı: 26
Burcu Özberk Boyu: 1,71
Burcu Özberk Kilosu: 55

Burcu Özberk Rol Aldığı Diziler

2016 - Şahane Damat Melike karakteri
2015 - Güneşin Kızları Nazlı Karakteri
2013 - Muhteşem Yüzyıl Huricihan Sultan Karakteri

şahane damat melike kim, sahane damat melike resimleri, şahane damat melike kimdir, burcu özberk kac yasinda, burcu ozberk boy kilo
 
- Reklamlar -
Şahane Damat Melike (Burcu Özberk) Kimdir, Burcu Özberk Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 10:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.