Top Ad unit

24 Temmuz Ütopya Kim Elendi, Ütopya Kim Elendi 24 Temmuz Cuma

- Reklamlar -
24-temmuz-cuma-utopya-kim-elendi
24 TEMMUZ ÜTOPYA ELENEN KİM OLDU

Tv8'in ilgi ile izlenen sevilen yarışması Ütopya da gerilim gittikçe artmakta ve artık her an kavga ile geçmektedir. 6 yarışmacının geri gelmesi ile birlikte hesaplar değişen ve yeniden düzenler kurulan ütopya da artık eleme sistemine dokunulmazlık da eklenmiştir. Yani gazetesi en çoksatan kişiler açıklanarak dokunulmazlık kazanmakta ve eleme gecesinde ismi yazılmamaktadır. 
Bilindiği ilk hafta gazetesi en çok satan kişiler Semih, Tuncay, Altar, Bahadır ve Serkan olmuştu. Sonrasında ilk hafta yapılan ütopya oylamasında ismi en yazılan ve oy alan kişi Meral ve Pınar olmuştu. Potaya giren ilk isimler bunlar olurken ütopya da ikinci hafta gazete satışları sonuçları açıklandı. 

ütopyada ikinci haftada yine dokunulmazlık kazanan isimler aynı kişiler olurken bu hafta yapılan oylamada ise en çok oy alan isimler Raşit ve Kürretulayn oldu. Oldukça stresli ve gergin geçen ütopya oylaması sonucunda 20 oy Raşit'e, 15 oy ise Kürretülayn'a verildi ve bu iki isimde potaya giren isimler oldu.

24 Temmuz Cuma Ütopya PINAR Elendi

Birinci hafta ütopya oylamasında en çok oy alan isimler Meral ve Pınar oldu.
İkinci haftada ki  oylamada ise en çok oy alan isimler Kürretülayn ve Raşit oldu.

2 Hafta üst üste dokunulmaz olanlar ise Tuncay, Semih, Altar, Bahadır, Serkan oldu.

Böylelikle elemeye kalan 4 isim belli oldu. Bakalım bu hafta ütopya da kim elenecek ve yarışmaya veda eden isim kim olacak. Bu 4 kişi arasında yapılan internet oylamasında sona gelindi ve 24 Temmuz Cuma akşamı elenen yarışmacı açıklandı.

24 temmuz ütopya kim elendi, cuma günü ütopyada elenen kim oldu, ütopya kim elendi, 24 temmuz ütopya sms sıralaması, 24 temmuz cuma ütopya oylama sonuçları, utopya 24 temmuz kim elendi, ütopyada kim elendi, dün akşam ütopyada kim elendi, ütopyada en yüksek oyu kim aldı,
- Reklamlar -
24 Temmuz Ütopya Kim Elendi, Ütopya Kim Elendi 24 Temmuz Cuma Reviewed by PArasetamol on 21:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.