Top Ad unit

25 Temmuz Beşiktaş Lille Maçı Kaç Kaç Maç Sonucu, Beşiktaş Lille Maçı Sonucu

- Reklamlar -
BEŞİKTAŞ LİLLE MAÇI KAÇ KAÇ

Beşiktaş bu akşam Fransız takımlarından Lille ile karşı karşıya geliyor. Tüm futbol kulüplerinin ve futbolcuların olduğu gibi Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Yeni sezona hızlı bir giriş yapmak isteyen Beşiktaş bu sene yaptığı transferler ile hazırlık maçlarına çıkacaktır.

Beşiktaş toplamda 5 hazırlık maçı yapacak bunlardan ilki 22 Temmuz Çarşamba akşamı oynandı. İkinci hazırlık maçı ise Lille takımı ile olacak ve maç 25 Temmuz Cumartesi akşamı saat 19:00 da D-Smarttan canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş bu akşam yapacağı hazırlık maçında Fransa takımlarından Lille ile karşı karşıya gelecektir. 25 Temmuz Cumartesi akşamı oynanacak olan Beşiktaş Lille hazırlık maçı ile ilgili tüm detaylar, maçın golleri takımların kadroları ve maç sonucu anlık olarak burada olacaktır..

BEŞİKTAŞ 0 - 0 LİLLE
   Goller
 Maç Saat 19:00 da Başlayacaktır.

Beşiktaş Lille maçı ile ilgili ayrıntılar maçın golleri ve takım kadroları gibi merak edilen bilgiler burada olacaktır. Beşiktaş toplam 5 hazırlık maçı yapacak ve hazırlık maçlarının tarihleri şu şekilde olacaktır.
22 Temmuz da Sturm Graz takımı,
25 Temmuz da Lille takımı,
26 Temmuz da Nice takımı,
29 Temmuz da NK Zavrc takımı
1 Ağustos'ta da İtalya'nın Atalanta takımı ile karşılaşacaktır.

beşiktaş lille maçı, beşiktaş 25 temmuz lille maçı, beşiktaş lille maçı kaç kaç bitti, 25 temmuz cumartesi beşiktaş lille maç sonucu, beşiktaş hazırlık maçları ne zaman, besiktas lille, besiktas lille maci kac kac bitti, beşiktaş lille maçı, bu akşamki beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta,
- Reklamlar -
25 Temmuz Beşiktaş Lille Maçı Kaç Kaç Maç Sonucu, Beşiktaş Lille Maçı Sonucu Reviewed by PArasetamol on 11:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.