Top Ad unit

25 Temmuz Galatasaray Udinese Maçı Kaç Kaç Maç Sonucu, Galatasaray Udinese Maçı Canlı Skor

- Reklamlar -
GALATASARAY UDINESE MAÇI KAÇ KAÇ

Galatasaray'ın hazırlık maçlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. İlk olarak Red takımı ile yapan galatasaray daha sonra ise Celta Vigo takımı ile karşılaştı ve iki maçta da galibiyet ile ayrıldı. Başarılı bir hazırlık dönemi geçiren sarı kırmızılı ekip bu akşam 3. hazırlık maçı olan Udinese maçı için sahaya çıkıyor.

Galatasaray Udinese maçı 25 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20:00 da D-Smarttan canlı olarak yayınlanacaktır. Bizler tüm spor haberleri gibi bu akşam oynanan Galatasaray Udinese maçı kaç kaç bitti ve maç sonucu nedir gibi bilgilerin yanısıra iki takımında hangi ilk 11 ile maça başlayacağı bilgisini sizler için derledik. İşte Galatasaray Udinese maçı ayrıntıları.

GALATASARAY 0 - 0 UDİNESE
Goller
Galatasaray Unidese maçı meşaleler ve ses bombası nedeni ile iptal edildi.

Galatasaray Red ile yaptığı ilk hazırlık maçını 3-2 olarak kazanırken, Celta Vigo maçını ise 2-0 olarak kazanmıştır. Bakalım Galatasaray bu maçı da alarak bakalım 3 te 3 yapabilecek mi. Galatasaray ve Udinese takımları bakalım hangi kadro ile top koşturacaklar.

İşte Takımların ilk 11'leri
Galatasaray İlk 11'i :
Udinese İlk 11'i :

Galatasaray ve Udinese takımlarının ilk 11'leri maç başladığında belli olacak ve bizde sizlere buradan maçın ayrıntıları ve takım kadroları gibi detayları paylaşacağız. 

Sizce Bu Maçı Kim Alır Tahminlerinizi Paylaşabilirsiniz....


galatasaray udinese, galatasaray udinese maçı kaç kaç, galatasaray udinese maçı ayrıntıları, galatasaray udinese maç sonucu, kaç kaç bitti, udinese galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta, galatasaray udinese hazırlık maçı kaç kaç bitti, galatasaray udinese maci kac kac bitti canliskor,

- Reklamlar -
25 Temmuz Galatasaray Udinese Maçı Kaç Kaç Maç Sonucu, Galatasaray Udinese Maçı Canlı Skor Reviewed by PArasetamol on 20:21 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.