Top Ad unit

28 Temmuz Fenerbahçe Shakhtar Maçı Kaç Kaç Bitti Maç sonucu

- Reklamlar -
fenerbahce-shakhtar-maci-kac-kac-bitti
FENERBAHÇE SHAKTHAR MAÇI (28 Temmuz 2015)

UEFA Şampiyonlar ligi 3. tur ön eleme maçları tüm hızıyla devam etmektedir. 2 yıl aradan sonra tekrar URFA şampiyonlar liginde top koşturacak olan Fenerbahçe 28 Temmuz Salı bu akşam tekrar sahaya çıkacak ve rakibi Shakhtar takımı ile karşı karşıya gelecektir.
Heyecanla beklenen Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi 3. ön eleme maçı bu akşam Şükrü Saraçoğlu statında saat 21:00 da başlayacak ve maç D-Smarttan canlı olarak yayınlanacaktır.

FENERBAHÇE 0 - 0 SHAKHTAR
   Goller

Kadıköy de Shakhtar Donetski'yi ağırlayacak olan Fenerbahçe bakalım bu maçta nasıl bir futbol ortaya koyacaktır. Lucescu yönetimindeki Shakhtar Donetski futbolcuları bugün İstanbul'a geldiler ve son hazırlıklarını tamamladılar. Ukrayna takımlarından olan Shakhtar maçının rövanşı ise 4 Ağustos tarihinde yapılacaktır. Maç başladığı anda canlı olarak maçın ayrıntıları, maçın golleri ve Fenerbahçe Shakhtar maçı kaç kaç bitti, maç sonucu gibi tüm merak edilenler burada olacaktır. Bu akşam sahaya çıkacak olan iki takımında kadroları maç saatinde kesinleşecektir fakat muhtemel 11'leri şu şekilde olacaktır.

Takımların İlk 11'leri: 
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Kjaer, Bruno Alves, Caner, Mehmet Topal, Meıreles, Diego, Nani, Sow, Fernando
Shakhtar: Andriy Pyatov, Vyacheslav Shevchuk, Ismaily, Sergii Kryvtsov, Marcio Azevedo, Dentinho, Taison, Fred, Facundo Ferreyra, Alex Teixeira, Vasyl Kobin, Eduardo.

fenerbahçe shakhtar, fenerbahçe shakthar maçı kaç kaç bitti, fenerbahçe shakhtar maçı ne zaman saat kaçta, fenerbahçe shakthar maçını canlı veren kanallar, fenerbahçe shakthar hangi kanalda, fenerbahçe shakthar 28 temmuz salı, 28 temmuz fenerbahçe shakhtar maç sonucu, fenerbahçe shakhtar maçı golleri, fenerbahçe şahtar maçı,
- Reklamlar -
28 Temmuz Fenerbahçe Shakhtar Maçı Kaç Kaç Bitti Maç sonucu Reviewed by PArasetamol on 15:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.