Top Ad unit

28 Temmuz Galatasaray Nice Maçı Kaç Kaç Maç Sonucu, Galatasaray Nice Maçı Canlı Skor

- Reklamlar -
galatasaray-nice-maci-kac-kac-mac-sonucu
GALATASARAY NİCE MAÇI KAÇ KAÇ

Geçtiğimiz gün oynanan ve 35. dk da bitirilen Galatasaray Udinese maçının ardından Sarı Kırmızılı ekip bu akşam Fransız takımlarından Nice ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray'ın hazırlık maçlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. İlk olarak Red takımı ile yapan galatasaray daha sonra ise Celta Vigo takımı ile karşılaştı ve iki maçta da galibiyet ile ayrıldı. Başarılı bir hazırlık dönemi geçiren sarı kırmızılı ekip bu akşam yeni hazırlık maçı olan Nice maçı için sahaya çıkıyor.

Galatasaray Nice maçı 28 Temmuz Salı akşamı saat 19:15'te D-Smarttan canlı olarak yayınlanacaktır. Bizler tüm spor haberleri gibi bu akşam oynanan Galatasaray Udinese maçı kaç kaç bitti ve maç sonucu nedir gibi bilgilerin yanı sıra iki takımında hangi ilk 11 ile maça başlayacağı bilgisini sizler için derledik. İşte Galatasaray Udinese maçı ayrıntıları.

GALATASARAY 0 - 4 NİCE
Goller
57. Dakika Ben Arfa (Penaltı)
71. Dakika Maupay
73. Dakika Benrahma
80. Dakika Maupay

Galatasaray Red ile yaptığı ilk hazırlık maçını 3-2 olarak kazanırken, Celta Vigo maçını ise 2-0 olarak kazanmıştır. Udinese maçı iptal edilen galatasaray, bakalım bu Nice maçında neler yapacak. Nice maçını da alarak 3 te 3 yapabilecek mi. Galatasaray ve Nice takımları bakalım hangi kadro ile top koşturacaklar.

İşte Takımların ilk 11'leri
Galatasaray İlk 11'i :
Nice İlk 11'i :

Galatasaray ve Nice takımlarının ilk 11'leri maç başladığında belli olacak ve bizde sizlere buradan maçın ayrıntıları ve takım kadroları gibi detayları paylaşacağız. 

Sizce Bu Maçı Kim Alır Tahminlerinizi Paylaşabilirsiniz....


galatasaray nice, galatasaray nice maçı kaç kaç, galatasaray nice maçı ayrıntıları, galatasaray nice maç sonucu, kaç kaç bitti, nice galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta, galatasaray nice hazırlık maçı kaç kaç bitti, galatasaray nice maci kac kac bitti canliskor,
- Reklamlar -
28 Temmuz Galatasaray Nice Maçı Kaç Kaç Maç Sonucu, Galatasaray Nice Maçı Canlı Skor Reviewed by PArasetamol on 16:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.