Top Ad unit

30 Temmuz Trabzonspor Rabotnicki Maçı Kaç Kaç Bitti, Maç Sonucu Canlı Skor

- Reklamlar -
TRABZONSPOR RABOTNİCKİ MAÇI KAÇ KAÇ (30 Temmuz 2015)

Trabzonspor UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Rabotnicki ile karşılaşıyor. Uefa Avrupa Ligi temsilcilerimizden olan Trabzonspor 3. tur ön eleme maçı için Makedonya takımlarından olan Rabotnicki takımı ile karşı karşıya geliyor.
Trabzonspor Rabotnicki maçı ile ilgili tüm ayrıntıları sizlere aktarmaya devam ediyoruz. 30 Temmuz Perşembe akşamı karşı karşıya gelen Trabzonspor Rabotnicki maçı saat 21:00 başlayacak ve bu önemli karşılaşma TRT1 den naklen yayınlanacaktır.
Avrupa ligi eşleşmelerinde Differdange takımını ilk maçta 1-0 yenen Trabzonspor bakalım bu maçta nasıl bir oyun ortaya koyacak. 30 Temmuz akşamında oynanan Trabzonspor Rabotnicki maçı ile ilgili tüm ayrıntıları sizler için derledik. İşte Trabzonspor Rabotnicki maçı kaç kaç ve maç sonucu gibi merak edilen bilgiler.

TRABZONSPOR 0 - 1 RABOTNİCKİ
    Goller
23. Dakika İlijoski
     İkinci Yarı Devam Ediyor

TAKIMLARIN MUHTEMEL İLK 11'LERİ
Trabzonspor İlk 11'i : İbrahim Demir, Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Constant, Medjani, Aytaç Kara, Özer Hurmacı, Yusuf Erdoğan, Sefa Yılmaz ve Cardozo
Rabotnicki İlk 11'i :

Bu akşam 30 Temmuz Perşembe akşamı karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanacak olan bu karşılaşmanın tüm ayrıntıları maç anında ve sonrasında maçın golleri takım kadroları ve maç sonucu gibi merak edilen bilgileri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

trabzon uefa maci kac kac bitti, trabzonspor rabotnicki maci hangi kanalda, trabzonspor rabotnicki maci kac kac bitti, 30 temmuz trabzonspor rabotnicki maci sonucu, trabzonspor rabotnicki maci canli yayin hangi kanal, canliskor, trabzonspor rabotnicki rövanş maçı, 30 temmuz trabzonspor maçı hangi kanalda kaç kaç bitti
- Reklamlar -
30 Temmuz Trabzonspor Rabotnicki Maçı Kaç Kaç Bitti, Maç Sonucu Canlı Skor Reviewed by PArasetamol on 20:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.