Top Ad unit

Adı Mutluluk Dizisi Dolunay (Dilara Aksüyek) Kimdir, Dilara Aksüyek Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
adi-mutluluk-dizisi-dolunay-kimdir
ADI MUTLULUK DİZİSİ DOLUNAY

Yaz dizileri arasında en çok izlenen ve sevilen dizisi Adı Mutluluk bir anda tüm dikkatleri üzerine çekerek adından söz ettirmeye devam etmektedir. Yayınlandığı anda izleyenleri soluksuz ekrana kilitleyen Adı Mutluluk dizi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

İzmir'de tanışan iki genç olan Kumsal ve Batu'nun bir anda kendilerini bambaşka olayların ve bambaşka yerlerde bulmalarını anlatan komedi aşk dizisi Adı Mutlulukta Batu karakterini Ulan İstanbul dizisinden tanıdığımız Kaan Yıldırım isimli oyuncu canlandırmaktadır.

Daha önce Adı Mutluluk dizisi ile ilgili bilgileri verdiğimiz sitemizde bu yazımızda ise Dolunay karakteri hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Yazımızın devamında Adı Mutluluk dizisi Dolunay karakteri kimdir, Dilara Aksüyek kimdir kaç yaşındadır gibi bir çok bilgiyi bulabilirsiniz.

ADI MUTLULUK OYUNCULARI>>

Adı Mutluluk Dizisi Dolunay Karakteri Kimdir?

Dilara Aksüyek Kimdir

Adı Mutluluk dizisinde Dolunay karakterini canlandıran Dilara Aksüyek, 24 Temmuz 1987 yılında İzmir Karşıyaka da doğmuş Türk dizi oyuncusudur. 28 yaşında olan başarılı oyuncu Dilara Aksüyek Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur. 

Güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çeken başarılı isim Dilara Aksüyek ilk olarak dizi oyunculuğuna 2012 yılında Evlerden Biri dizisinde Filiz karakteriyle rol alarak başlamıştır. Daha sonra ise 2013 yılında başlayan Merhamet adlı dizide Narin'in kardeşi Şadiye'yi canlandırdı. Son olarak Kadim Dostum adlı dizide Deniz karakterini canlandıran Dilara Aksüyek şimdi ise Adı Mutluluk dizisinde Dolunay karakterini canlandırmaktadır. Dilara Aksüyek boyu 1,66 ve kilosu ise 54 kilodur.


Dilara Aksüyek Rol Aldığı Diziler

2015 - Adı Mutluluk
2014 - Kadim Dostum
2013 - Merhamet
2012 - Evlerden Biri

dilara aksüyek kimdir, dilara aksüyek biyografi, dilara aksüyek kaç yaşında, dilara aksüyek boyu kilosu kaç, dilara aksüyek kimdir, adı mutluluk dizisi dolunay kimdir, adı mutluluk dizisi dolunay gerçek adı, adı mutluluk dizi oyuncuları kimler, adı mutluluk dizisindeki dolunay, adi mutluluk dolunay resimleri, adi mutluluk oyunculari kimler,

Dilara Aksüyek Resimleri
- Reklamlar -
Adı Mutluluk Dizisi Dolunay (Dilara Aksüyek) Kimdir, Dilara Aksüyek Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 01:06 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.