Top Ad unit

Adı Mutluluk Dizi Oyuncuları Kimler, Konusu Nedir, Fox Tv Adı Mutluluk Dizisi

- Reklamlar -
adi-mutluluk-dizi-oyunculari-kimler
ADI MUTLULUK DİZİSİ
sonhaberler2.blogspot.com'a aittir
Fox Tv ekranlarında yepyeni bir dizi daha izleyici ile buluşuyor. Bir gençlik dizisi olan Adı Mutluluk dizisi Fox tv de başlıyor. Merakla beklenen dizinin bilgilerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu'nun yer aldığı Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında Zeynep Bastık, Aslı Bekiroğlu, Dilara Aksüyek, Kaan Çakır gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile bu yaza damga vuracak olan Adı Mutluluk dizi konusu genel olarak şöyledir.

Adı Mutluluk dizisinde Batu ve Kumsal karakterleri İstanbul da bir üniversite kazanıp ailelerinden gizli olarak İstanbul'a gelmeleri sonucunda başlayan ve devam eden bir hikaye anlatılacaktır. Dizide Batu karakterini Kaan Yıldırm ve Kumsal karakterini ise Ezgi Eyüboğlu canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Adı Mutluluk dizisi karakter isimleri ve oyuncu isimlerini bulabilirsiniz.

Adı Mutluluk Dizi Oyuncuları Kimler
sonhaberler2.blogspot.com'a aittir
Adı Mutluluk Dizisi Batu - Kaan Yıldırım Kimdir>>
Adı Mutluluk Dizisi Kumsal - Ezgi Eyüboğlu Kimdir>>
Adı Mutluluk Dizisi Gonca Gül - Zeynep Bastık Kimdir>>
Adı Mutluluk Dizisi Sera - Aslı Bekiroğlu
Adı Mutluluk Dizisi Eren - Ceyhun Mengiroğlu Kimdir>>
Adı Mutluluk Dizisi Tatlı - Orçun İynemli
Adı Mutluluk Dizisi Dolunay - Dilara Aksüyek Kimdir>>
Adı Mutluluk Dizisi Kaan Çakır

Adı Mutluluk Dizi Konusu Nedir
Adı Mutluluk dizisi genel konusu, Kumsal'ın üniversite sınavları sonrasında İstanbul da bir üniversite kazanması ile babasından gizli olarak tercih yapması ve Batu ile tanışması sonucunda gelişen olayları anlatacaktır. Kumsal, yeni tanıştığı Batu sayesinde ilk kez cesur bir karar alır. Yıllar önce annesinin yaptığı gibi 'mutluluğu' aramak için evi terk eder. Kendini bir anda İstanbul'daki yurt odasında bulan Kumsal, burada ilk kez kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenecek, yalnızlığı da, hayal kırıklığını da, dostluğu da burada tadacaktır.


adı mutluluk dizisi, adı mutluluk dizisi oyuncuları, adı mutluluk dizisi karakter isimleri, adı mutluluk dizisindeki oyuncuların isimleri, adı mutluluk dizisi karakter isimleri, adı mutluluk batu kimdir, adı mutluluk kumsal kimdir, adı mutluluk dizisi fox tv, yeni mutluluk dizisi, adı mutluluk dizisi batu ve kumsal,
- Reklamlar -
Adı Mutluluk Dizi Oyuncuları Kimler, Konusu Nedir, Fox Tv Adı Mutluluk Dizisi Reviewed by PArasetamol on 14:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.