Top Ad unit

Adı Mutluluk Dizisi Kumsal (Ezgi Eyüboğlu) Kimdir, Ezgi Eyüboğlu Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
adi-mutluluk-dizisi-kumsal-kimdir
ADI MUTLULUK DİZİSİ KUMSAL KİMDİR

İzmir'li olan Batu ve Kumsal sürpriz bir şekilde tanışırlar ve sonrasında hiç ayrılmaz ikili olmaktadırlar. Üniversite sınavını kazanan Kumsal ailesini karşısına alarak Batu ile İstanbul'a kaçma kararı alırlar ve üniversiteye kaydolurlar.

Sonrasında aynı okulda okumaya başlayan Kumsal ve Batu'nun başları olmadık işler gelir ve birbirlerine destek olmaya başlarlar. Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Dilara Aksüyek, Orçun İynemli ve Zeynep Bastık gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Dizi oyuncuları içerisinde en çok aranan ve merak edilen oyuncular arasında başrol oyuncusu olan Kumsal karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu olmaktadır. Yazımızın devamında sizlere Ezgi Eyüboğlu hakkındaki merak edilenleri derledik.

ADI MUTLULUK OYUNCULARI>>

Adı Mutluluk Dizisi Kumsal Karakteri Kimdir?

Ezgi Eyüboğlu Kimdir

Adı Mutluluk dizisinde Kumsal karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu, 15 Haziran 1988 yılında Ankara’da doğmuştur. İlköğretim eğitiminin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara Konservatuvarına girmiştir. Bu okula 2 yıl devan eden Eyüboğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaparak, bu okulda klasik bale bölümünü bitirmiştir. İki yıl sonra ikinci üniversite olarak Yeditepe Üniversitesinde eğitimine devan etmiştir. Eğitimi süreci içerisinde çeşitli ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama doğru adım atmıştır.

2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yapmıştır. Bazı video kliplerde rol alan başarılı oyuncu değişik zamanlarda değişik rollerde oynamıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolünü üstlenen oyuncu, 2012 Temmuzda başlayan Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde Zeynep karakterini üstlenmiştir. 2013 yılında Beren Saat ile birlikte İntikam Dizisinde rol alan oyuncu şimdilerde ise bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal rolünü üstlenmektedir.

adı mutluluk dizi oyuncuları, adı mutluluk dizisi kumsal kimdir, adı mutluluk dizisindeki kumsalın gerçek adı, adı mutluluk dizisi kumsal karakteri, adı mutluluk oyuncu isimleri, adı mutluluktaki kumsal boyu kilosu yaşı kaç, ezgi eyüboğlu kimdir, ezgi eyüboğlu biyografi, ezgi eyüboğlu resimleri, ezgi eyüboğlu yaşı boyu kilosu kaç,

Ezgi Eyüboğlu Resimleri
- Reklamlar -
Adı Mutluluk Dizisi Kumsal (Ezgi Eyüboğlu) Kimdir, Ezgi Eyüboğlu Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 21:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.