Top Ad unit

Beşiktaş Sturm Graz Maçı Kaç Kaç Maç Sonucu, 22 Temmuz Beşiktaş Sturm Graz Maçı Sonucu

- Reklamlar -
besiktas-sturm-graz-maci-kac-kac
BEŞİKTAŞ STURM GRAZ MAÇI KAÇ KAÇ

Tüm futbol kulüplerinin ve futbolcuların olduğu gibi Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Yeni sezona hızlı bir giriş yapmak isteyen Beşiktaş bu sene yaptığı transferler ile ilk hazırlık maçına çıkacaktır.

Beşiktaş toplamda 5 hazırlık maçı yapacak bunlardan ilki 22 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20:00 da, D-Samart'tan canlı olarak yayınlanacak ve ayrıntılar burada olacaktır.

Beşiktaş bu akşam yapacağı hazırlık maçında Avusturya'nın birinci lig takımlarından Sturm Graz ile karşı karşıya gelecektir. 22 Temmuz Çarşamba akşamı oynanacak olan Beşiktaş Sturm Graz hazırlık maçı UPC Arena da oynanacaktır.

BEŞİKTAŞ JK 0 - 2 STURM GRAZ
Goller
37. Dakika Hadzic
72. Dakika Klaric

Beşiktaş Sturm Graz maçı ile ilgili ayrıntılar maçın golleri ve takım kadroları gibi merak edilen bilgiler burada olacaktır. Beşiktaş toplam 5 hazırlık maçı yapacak ve hazırlık maçlarının tarihleri şu şekilde olacaktır.
25 Temmuz da Lille takımı,
26 Temmuz da Nice takımı,
29 Temmuz da NK Zavrc takımı
1 Ağustos'ta da İtalya'nın Atalanta takımı ile karşılaşacaktır.

beşiktaş sturm graz maçı, beşiktaş 22 temmuz sturm graz maçı, beşiktaş sturm graz maçı kaç kaç bitti, 22 temmuz çarşamba beşiktaş sturm graz maç sonucu, beşiktaş hazırlık maçları ne zaman, besiktas sturmgraz, besiktas sturm giraz maci kac ka bitti, beşiktaş suturm gıraz maçı,
- Reklamlar -
Beşiktaş Sturm Graz Maçı Kaç Kaç Maç Sonucu, 22 Temmuz Beşiktaş Sturm Graz Maçı Sonucu Reviewed by PArasetamol on 11:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.