Top Ad unit

Adı Mutluluk Dizisi Gonca Gül (Zeynep Bastık) Kimdir, Zeynep Bastık Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
adi-mutluluk-gonca-kimdir
ADI MUTLULUK DİZİSİ GONCA GÜL

Adı Mutluluk dizisi her hafta yeni bölümleri ile devam edilmekte ve ilgi ile takip edilmektedir. Sizlere dizide tüm oyuncuları tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda dizinin asık yüzlü ve somurtkan karakteri olan Gonca karakteri ile ilgili bilgileri paylaşacağız.

Başrollerinde Kaan yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Orçun İynemli, Dilara Aksüyek, Aslı Bekiroğlu ve Ceyhun Mengiroğlu'nun yer aldığı Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Daha önce Adı Mutluluk dizisi ile ilgili bilgileri verdiğimiz sitemizde bu yazımızda ise Gonca Gül karakteri hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Yazımızın devamında Adı Mutluluk dizisi Gonca Gül karakteri kimdir, Zeynep Bastık kimdir kaç yaşındadır gibi bir çok bilgiyi bulabilirsiniz.

ADI MUTLULUK OYUNCULARI>>

Adı Mutluluk Dizisi Gonca Gül Karakteri Kimdir?

Zeynep Bastık Kimdir

Adı Mutluluk dizisinde Gonca Gül karakterini canlandıran Zeynep Bastık, 5 Şubat 1991 Yılında İstanbul’da doğmuştur. Ortaokul ve Lise hayatını İzmir’de sürdürmüştür. Uzun süreden beri Murat Dalkılıç’a vokalist lik yapıp eşlik etmektedir. Murat Dalkılıç’ın “Bi Güzellik Yap” albümündeki “Lüzumsuz Savaş” adlı parçada başarılı bir düet ortaya koymuştur. Zeynep Bastık hakkında şu an için bir bilgi bulunmamaktadır. Zeynep bastık boyu kilosu kaç ve yaşı kaç gibi soruların cevapları en kısa sürede detaylı olarak eklenecektir.

Zeynep Bastık Twitter Hesabı: https://twitter.com/zeynepbastk

zeynep bastık kimdir, zeynep bastık biyografi, zeynep bastık kaç yaşında, zeynep bastık boyu kilosu kaç, zeynep bastık kimdir, adı mutluluk dizisi gonca gül kimdir, adı mutluluk dizisi gonca gül gerçek adı, adı mutluluk dizi oyuncuları kimler, adı mutluluk dizisindeki gonca gül, adi mutluluk gonca gül resimleri, adi mutluluk oyunculari goncagul, zeynep bastik, adi mutluluk goncagul, adı mutluluk dizisi goncanın söylediği şarkı, adı mutluluk gonca deftere eksi yazma fırça şarkısı

Zeynep Bastık Resimleri
- Reklamlar -
Adı Mutluluk Dizisi Gonca Gül (Zeynep Bastık) Kimdir, Zeynep Bastık Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 17:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.