Top Ad unit

PYBS Sınav Sonuçları Öğren, 2015 Parasız Yatılılık Bursluluk Sınav Sonuçları

- Reklamlar -
pybs-sinav-sonuclari
PYBS SINAV SONUÇLARI (21 Temmuz 2015)

Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı PYBS sonuçları açıklanıyor. Uzun zamandır merakla beklenen PYBS sınav sonuçları nihayet açıklanıyor. 13 Haziran 2015 Cumartesi günü yapılan 5, 6, 7, 9, 10 ve 11. sınıfların girdiği PYBS Parasız Yatılılık Bursluluk sınav sonuçları daha önceden 21 Temmuz 2015 Salı günü açıklanacağı duyurulmuştu. 

Bugün yani 21 Temmuz Salı günü açıklanması beklenen sınav sonuçlarını açıklanır açıklanmaz sizlere buradan duyuracağız. Sınav sonuçlarının açıklanmasını dört gözle bekleyen öğrenciler gün boyunca bu sınav ile ilgili haberleri arayıp durdular. PYBS sonuçlarının açıklanması ile ilgili yetkililerden her hangi bir açıklama gelmedi. 

Sınav sonuçlarının açıklanması ile ilgili düşüncelerinizi ve açıklanma tarihi ile ilgili bilgilerinizi YORUM bölümünden paylaşabilirsiniz. Aşağıda vermiş olduğumuz link yardımı ile Pybs sınav sonuçlarına ulaşabilirsiniz.


PYBS Tercihleri Ne Zaman Yapılacak?
Sınavda başarılı olan öğrenciler tercih işlemlerini yapacakları tarihte şu şekildedir. PYBS tercih tarihleri 3 Ağustos ile 14 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.

PYBS den alınan puanlara göre öğrenciler burs veya yurt tercihi yapacaklar. Peki Burs yada yurt kazanabilmek için en az kaç puan almak gerekir? PYBS kazanmak için kaç net lazım? Geçtiğimiz yıllarda yapılan PYBS sonuçlarına göre taban puanlarına bakarak PYBS kazanmak için gerekli puanları öğrenebilirsiniz. 

pybs sınav sonuçları açıklandı mı, pybs sınav sonuçları, pybs sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, 2015 pybs sınav sonuçları, 21 temmuz 2015 pybs sınavı sonuçları açıklandı mı, parasız bursluluk sınav sonuçları, parasız yatılılık sınavı sonuçları, yatılı bursluluk sınav sonuçları, pybs ne zaman açıklanacak,
- Reklamlar -
PYBS Sınav Sonuçları Öğren, 2015 Parasız Yatılılık Bursluluk Sınav Sonuçları Reviewed by PArasetamol on 15:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.