Top Ad unit

Günebakan Dizi Oyuncuları Kimler Konusu Nedir, Atv Günebakan Dizisi

- Reklamlar -
gunebakan-dizi-oyunculari-kimler
GÜNEBAKAN DİZİ OYUNCULARI KİMLER

ATV'de bir bölge dizisi daha başladı ve ilk bölümünden itibaren oldukça beğeni toplamayı başardı. Atv'nin yeni dizisi olan Günebakan dizisi izleyicinin beğenisini kazanmış ve ilgi ile takip edilmeye devam etmektedir. 

Günebakan dizi oyuncuları arasında İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Asuman Dabak, Güzide Arslan, Tarık Papuççuoğlu gibi başarılı birçok oyuncu yer almaktadır. Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine bağlı Eriklice kasabasında çekilen ve o yörede yaşanan olayları anlatan dizi ile ilgili bilgileri sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. 

Bu yazın iddialı ve sevilen dizileri arasına giren komedi dizisi olan Günebakan dizisi dizide baş karakter olan Günce ile Rüzgar arasında geçen aşkı konu alacaktır. Bizde sizler için bu yazımızda Günebakan dizi oyuncuları kimler ve Günebakan dizisi karakter isimleri gibi merak edilen bilgileri derledik. İşte Günebakan dizisi ile ilgili merak edilenler ve ayrıtılar.

Günebakan Dizi Oyuncuları Kimler
Günebakan Dizisi Rüzgar - İsmail Ege Şaşmaz
Günebakan Dizisi Günce - Sümeyra Koç
Günebakan Dizisi Servet - Tarık Papuççuoğlu
Günebakan Dizisi Çavez - Ulvi Alacakaptan
Günebakan Dizisi Kudret - Murat Balcı
Günebakan Dizisi Fikri - Bülent Çolak
Günebakan Dizisi Esra - Güzide Arslan
Günebakan Dizisi Selma - Asuman Dabak
Ceren Soylu 
Ayçe Abana 
Çağlar Sayın 
Merve Polat 
Kaan Turgut 
Nurseli Tırışkan

Günebakan Dizi Konusu Nedir
Tekirdağ Şarköy Eriklice kasabasında çekilen Günebakan dizisinde Kasabanın önde gelen ailelerinden olan belediye başkanı ve günebakan tarlalarının sahibi Reşat kendi aralarında yaptıkları anlaşma ile çocuklarını evlendirmeye karar verir. Evlilik neticesinde Reşat'ın günebakan tarlaları imara açılacaktır. Kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettah'a vermeye çalışan Reşat'a oğlu Rüzgar engel olur. Kardeşinin istemediği bir evliliğe zorlamasına gönlü razı olmayan Rüzgar belediye başkanının kızı Esra ile evlenmeyi kabul eder. Rüzgar bu kararı verdikten sonra 10 yıldır görmediği eski aşkı kasabaya geri döner.

gunebakan oyuncu kadrosu, gunebakan dizisi rüzgar ve gunce kim, günebakan dizi oyuncuları, günebakan dizisi karakterleri, gunebakan dizisi nerde çekiliyor, gunebakan dizi konusu, günebakan dizisindeki rüzgar ve günce kim, gunebakan dizisinde kim kimdir, günebakan dizisi birinci bölüm, ilk bölüm, günebakan dizi resimleri görselleri, 
- Reklamlar -
Günebakan Dizi Oyuncuları Kimler Konusu Nedir, Atv Günebakan Dizisi Reviewed by PArasetamol on 20:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.