Top Ad unit

İnadına Aşk Çınar (Eren Vurdem) Kimdir, Eren Vurdem Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
inadina-ask-cinar-kimdir
İNADINA AŞK DİZİSİ ÇINAR KİM

Fox  Tv'nin sevilen dizisi İnadına Aşk yeni bölümleri ile devam etmekte ve ilgi ile takip edilemeye devam etmektedir. İnadına Aşk dizi oyuncularından Eren Vurdem kimdir, İnadına Aşk dizisinin başlaması ile birlikte dizide rol alan başarılı ve yakışıklı oyuncu Eren Vurdem dizi içerisindeki önemli ve aranan isimlerin başında olması nedeni ile oyuncunun biyografi bilgilerini sizler için araştırdık.

İnadına Aşk dizisi oyuncuları arasında başarılı bir çok isim yer almaktadır. Başrollerinde güzel oyuncu Açelya Topaloğlu ve yakışıklı oyuncu Can Yaman rol almaktadır. İnadına Aşk dizisinde Defne'nin abisi olan Çınar karakteri dizide oldukça başarılı bir oyunculuk sergilemektedir.

İnadına Aşk dizisi Defne ve Yalın karakterleri arasında yaşanan komik ve romantik hikayeyi konu alacaktır. Yazımızın devamında ise İnadına Aşk dizisi Çınar karakteri ve Eren Vurdem hakkındaki merak edilenleri bulabilirsiniz. İşte Eren Vurdem biyografi bilgiler.

İNADINA AŞK DİZİ OYUNCULARI>>

İnadına Aşk Dizisi Çınar Karakteri Kimdir?

Eren Vurdem Kimdir
İnadına Aşk Dizisinde Çınar Karakterini canlandıran Eren Vurdem, 7 Ekim 1988 yılında Konya'da doğmuştur. Başarılı oyuncu Eren Vurdem 27 yaşındadır. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro bölümü mezunudur.

Sergilediği oyunculuk performansı ile oldukça beğeni toplayan Eren Vurdem daha önceden Şefkattepe ve Arka Sokaklar dizisinde rol almıştır. Başarılı oyuncu şimdi ise İnadına Aşk dizisinde Çınar karakterini canlandırmaktadır.


Eren Vurdem'in oynadığı dizi ve filmler 

2015 - Son Mektup
2014 - Kutu Cüceleri(Türkçe Seslendirme)
2014 - Bay Peabody(Türkçe Seslendirme)
2012 - Şubat-Muyo
2011 - Jin Yaralı Grup Elemanı
2010 - Şefkat Tepe-Erhan
2009 - No Ofsayt -Miço
2009 - Hesaplaşma-Sadri

inadına aşk çınar kimdir, inadına aşk çınar karakteri kim, inadına aşk çınar resimleri, inadına aşk dizisi çınar gerçek adı, inadına aşk dizisindeki çınar evli mi, inadına aşk çınar kaç yaşında boyu kilosu kaç, eren vurdem kim, eren vurdem resimleri, eren vurdem biyografi,

Eren Vurdem Resimleri
- Reklamlar -
İnadına Aşk Çınar (Eren Vurdem) Kimdir, Eren Vurdem Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 20:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.