Top Ad unit

Güneşin Kızları Peri (Miray Akay) Kimdir, Miray Akay Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
gunesin-kizlari-peri-kimdir
GÜNEŞİN KIZLARI PERİ KİMDİR

Sevilen ve takip edilen Güneşin Kızlar dizisi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. Her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri soluksuz ekrana kilitleyen başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya ve Funda İlhan'ın yer adlığı Güneşin Kızları dizisinde heyecan giderek artmaktadır. İzmir'li üç kızı olan bir anne Güneş'in sonrasında tanıştığı Haluk ile evlenmeleri sonucunda İstanbul'a gelmeleri ile başlayan hikaye anlatılmaktadır.

Güneşin Kızları dizi oyuncuları arasında Evrim Alasya, Emre Kınay, Funda İlhan, Burcu Özberk, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı sevilen dizide aranan ve merak edilen isimlerin başında Peri karakterini canlandıran Miray Akay gelmektedir.


Başarılı oyuncu Miray Akay güzelliği ve oyunculuk performansı ile oldukça beğeni toplamaya başarmıştır. Peri karakteri kimdir diye merak edenler için yazımızın devamında Güneşin Kızları dizisi Peri karakteri ve Miray Akay biyografi bilgilerini bulabilirsiniz.


GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>>


Miray Akay Kimdir 
Güneşin Kızları dizisinde Peri karakterini canlandıran Miray Akay, 8 Nisan 2001 yılında İstanbul da doğmuştur. 2001 yılında dünyaya gelen ve 14 yaşında olan küçük oyuncu Miray Akay, Türk bir baba ile Ukraynalı bir annenin kızıdır. 3 yaşından beri oyunculuk yapan Miray Akay, dizi sinema ve video kliplerde rol almıştır.

Sevilen sanatçı Mustafa Ceceli’nin Es isimli şarkısının klibinde ve Emre Aydın’ın Bu Yağmurlar adlı şarkısının kliplerinde oynayarak tanınan Miray Akay, Balık ve Kelebeğin Rüyası gibi sinema filmlerinde rol aldı.
Türkmalı, Bitmeyen Şarkı, Çıplak Gerçekler gibi dizilerde rol alan Miray Akay’ın tanınmasını sağlayan dizi ise 20 Dakika oldu. Artık aranan isimlerden olan Miray Akay şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Peri karakterini canlandırmaktadır.

Miray Akay Yaşı : 14
Miray Akay Boyu : 1,65
Miray Akay Twitter Hesabı : https://twitter.com/akaymirayy

Miray Akay Rol Aldığı Diziler 
- Güneşin Kızları
- Benim Adım Gültepe
- 20 Dakika - Bitmeyen Şarkı
 
güneşin kızları peri kim, güneşin kızlarındaki peri karakteri kimdir, güneşi kızları dizisi peri kimdir, güneşi kızları peri resimleri, güneşin kızlarındaki peri kimdi, gunesin kizlari peri kim, güneşin kızları oyuncu isimleri, miray akay kimdir, miray akay kaç yaşında, miray akay biyografi, miray akay kim, miray akay resimleri, miray akay boyu kilosu yaşı kaç,

Miray Akay Resimleri
- Reklamlar -
Güneşin Kızları Peri (Miray Akay) Kimdir, Miray Akay Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 15:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.