Top Ad unit

Güneşin Kızları Selin (Hande Erçel) Kimdir, Hande Erçel Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
gunesin-kizlari-selin-kimdir
GÜNEŞİN KIZLARI SELİN KİMDİR

Her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri soluksuz ekrana kilitleyen başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya ve Funda İlhan'ın yer adlığı Güneşin Kızları dizisinde heyecan giderek artmaktadır. İzmir'li üç kızı olan bir anne Güneş'in sonrasında tanıştığı Haluk ile evlenmeleri sonucunda İstanbul'a gelmeleri ile başlayan hikayenin anlatıldığı dizi hakkındaki bilgileri sizler için paylaşmaya devam ediyoruz.

Güneşin Kızları dizi oyuncuları arasında Evrim Alasya, Emre Kınay, Funda İlhan, Burcu Özberk, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı sevilen dizide aranan ve merak edilen isimlerin başında Selin karakterini canlandıran Hande Erçel gelmektedir.

Başarılı oyuncu Hande Erçel güzelliği ve oyunculuk performansı ile oldukça beğeni toplamaya başarmıştır. Selin karakteri kimdir diye merak edenler için yazımızın devamında Güneşin Kızları dizisi Selin karakteri ve Hande Erçel biyografi bilgilerini bulabilirsiniz.

GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>>

Hande Erçel Kimdir 
Güneşin Kızları dizisinde Selin karakterini canlandıran Hande Erçel 7 Mayıs 1993 yılında İzmir de doğmuştur. Hande Erçel Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları bölümünden mezundur.

22 yaşında olan genç ve güzel oyuncu Hande Erçel'i ilk olarak Çılgın Dersane Üniversite dizisinde Meryem karakteri ile tanımıştık. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile dikkat çeken başarılı oyuncu Hande Erçel 2012 yılında Azerbaycan’da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World güzellik yarışmasında 2. olmuştur. Boyu 1,75 cm olan güzel oyuncu 55 kilo ağırlığındadır.

Hande Erçel Yaşı: 22

Hande Erçel Boyu: 1,75
Hande Erçel Kilosu: 55

güneşin kızları selin kim, güneşin kızlarındaki selin karakteri kimdir, güneşi kızları dizisi selin kimdir, güneşi kızları selin resimleri, güneşin kızlarındaki selin kimdi, gunesin kizlari selin kim, güneşin kızları oyuncu isimleri, hande erçel kimdir, hande ercel kaç yaşında, hande erçel biyografi, hande erçel kimdir, hande erçel resimleri, hande erçel boyu kilosu yaşı kaç,

Hande Erçel Resimleri
- Reklamlar -
Güneşin Kızları Selin (Hande Erçel) Kimdir, Hande Erçel Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 12:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.