Top Ad unit

Çilek Kokusu Dizisi Eda (İdil Sivritepe) Kimdir, İdil Sivritepe Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
cilek-kokusu-eda-kimdir
ÇİLEK KOKUSU EDA KİMDİR

Bu yazın en çok izlenen dizilerinden biri olan Çilek Kokusu dizisi yeni bölümleri ile izleyicinin karşısında olmaya devam etmektedir. Yayınlandığı günden beri oldukça fazla sevilen ve ilgi ile takip edilen dizi ile ilgili bilgileri sizler için paylaşmaya devam ediyoruz. Başrollerinde sevilen oyuncuların yer aldığı Çilek Kokusu oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

Genç oyuncu kadrosuna sahip olan Çilek Kokusu dizisinde birbirinden başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz 'ın başrolde olduğu Çilek kokusu dizisinde en çok aranan isimlerden bir tanesi İdil Sivritepe isimli oyuncu olmaktadır.

Güzelliği ve oyunculuğu ile sevilen İdil Sivritepe, Çilek Kokusunda Eda karakterini canlandırmaktadır. Dizinin başlaması ile beraber İdil Sivritepe kimdir ve Çilek Kokusu dizisi Eda kimdir, gerçek adı nedir gibi bir çok sorular sorulmaya başlaması üzerine sizlere bu soruların cevaplarını derledik. İşte İdil Sivritepe hakkında merak edilenler.

ÇİLEK KOKUSU DİZİ OYUNCULARI>>>

İdil Sivritepe Kimdir
Çilek Kokusu dizisinde Eda karakterini canlandıran İdil Sivritepe, 1990 yılında İzmir'de doğmuştur.
2000 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın Arp bölümüne kabul edildi. Arp çalışmalarına İzmir Devlet Opera ve Balesi Grup Sefi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Sibel Efendiev ile başladı. *2007 yılında Fransa Nice Academy'de Elisabeth Fontan-Binoche'nin master-class'ına katıldı ve Nice'de resital verdi. *2007-2008 yıllarında "Genç Arpistler Konserleri" kapsamında İstanbul ve İzmir'de gerçekleşen konserlere katıldı. *2008 yılında İstanbul'da gerçekleşen Benoit Wery'nin master-class'ına katıldı. *2008 yılında İzmir Devlet Opera ve Balesi'nin sınavını kazanan İdil Sivritepe, kurumda 2008 ve 2010 sezonlarında sözleşmeli sanatçı olarak çalıştı. *2010 öğretim yılının sonunda 1 yıl sınıf atlamaya hak kazanarak üniversiteyi 3 yilda bitirdi. . *2010 yılında kardeşi Pınar Sivritepe ile iki arp çalışmalarına başladı.G.F.Handel arp koncertosu Berkant Gençkal tarafindan iki arp için uyarlandı ve Sivritepe kardeşler 2010-2011 sezonunda Krastin Nastev yönetiminde Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde G.F.Handel iki arp konçertosunu ilk kez seslendirdiler.

2011 yılında İstanbul'da gerçekleşen Isabelle Moretti'nin master-class sınıfına kabul edildi. 2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğr.Gör.Sibel Efendiev'in sınıfından mezun oldu. *2011 yılında İzmir Devlet Senfoni Orkestrasinin düzenlediği "Eylül Akşamı Dinletileri" kapsamında Pınar Sivritepe ile iki arp resital verdi. *2011-2012 sezonunda Ender Sakpınar yönetiminde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile ve Burak Tüzün yönetiminde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile G.F.Handel iki arp konçertosunu seslendirdiler. 2012 yılında İstanbul'da Patrizia Tassini'nin ve 2013 yılında Jana Bouskova'nın master-class'larına katıldı. *2013 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yüksek Lisans Bölümüne, Ogr.Gor.Ipek Mine Sonakin'in sinifina kabul edildi.

İdil Sivritepe İnstagram Adresi : https://instagram.com/idilsivritepe/

idil sivritepe kimdir, idil sivritepe biyografi, idil sivritepe resimleri, idil sivritepe kaç yaşında, cilek kokusu eda, cilek kokusu eda kimdir, çilek kokusu dizisi eda gerçek adı, çilek kokusu dizisi eda, çilek kokusundaki eda kim, çilek kokusu dizi oyuncuları kimler, çilek kokusu eda karakteri gerçekte kim, cilek kokusu eda boyu kilosu kaç

İdil Sivritepe Resimleri
- Reklamlar -
Çilek Kokusu Dizisi Eda (İdil Sivritepe) Kimdir, İdil Sivritepe Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 20:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.