Top Ad unit

Çilek Kokusu Dizi Oyuncuları Kimler ve Dizi Konusu Nedir?

- Reklamlar -
ÇİLEK KOKUSU DİZİSİ

Star Tv de yepyeni bir dizi başlıyor. Çilek Kokusu isimli dizi Star Tv'nin yaz dizilerinden bir tanesi olarak ekranlarda olacak. Başrollerinde hepimizin tanıdığı isimler yer almaktadır. Daha önce Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ünlenen başarılı ve güzel oyuncu Demet Özdemir ile yakışıklı oyuncu Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Demet Özdemir'in yeni dizisi olan Star Tv Çilek Kokusu dizisinin senaristi ise Kiraz Mevsiminin yazarı Aslı Zengin kaleme almaktadır. Çilek Kokusu dizisinin fragmanı yayınlandı ve fragmanda çalan şarkı bile şimdiden büyük beğeni topladı. Çilek Kokusu dizisinin şarkısının sözlerini ve oyuncu isimlerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.
Yaz aylarına damga vurmaya hazırlanan Çilek Kokusu dizisi Haziran ayında ekranlarda olacak. İşte Çilek Kokusu dizisi oyuncuları ve konusu hakkındaki bilgiler.

ÇİLEK KOKUSU DİZİ OYUNCULARI KİMLER

Çilek Kokusu Aslı - Demet Özdemir Kimdir>>
Çilek Kokusu Burak - Yusuf Çim Kimdir>>
Çilek Kokusu Volkan - Ekin Mert Daymaz Kimdir>>
Çilek Kokusu Çağla - Gözde Kaya
Çilek Kokusu Selda - Laçin Ceylan
Çilek Kokusu Eda - İdil Sivritepe Kimdir>>
Çilek Kokusu Elçin - Mine Tugay
Çilek Kokusu Sinan - Murat Başoğlu
Çilek Kokusu Nihat - Mahir Günşiray
Çilek Kokusu Gonca - Zeynep Tuğçe Bayat
Çilek Kokusu Erdem - Anıl Çelik
Çilek Kokusu Barış - Utku Ateş

ÇİLEK KOKUSU ŞARKISI VE SÖZLERİ>>>

Çilek Kokusu Dizi Konusu
Tam bir gençlik dizisi olan ve aşklarla dolu olan Çilek Kokusu dizisi tesadüf bir şekilde tanışan 3 arkadaşın hayatlarını konu alacaktır. Pastanede çalışan bir kızın hayalinin peşinden giderken ülkenin zengin ailelerinden olan biri ile yaşadığı aşk nefret olaylarını anlatacak. Birbirlerine hiç benzemeyen ve farklı karakterlere sahip olan Aslı, Volkan ve Burak ayrılacakları zaman bir daha hiç görüşemeyeceklerini sanırlarken Bodrumda yolları yine kesişen arkadaşlar kendilerini sonunu bilmedikleri bir oyunun içinde bulurlar.

çilek kokusu oyuncu isimleri, çilek kokusu dizi oyuncuları kimler, çilek kokusu dizisi karakter isimleri, çilek kokusu dizisinde kim kimdir, çilek kokusu dizi müziği, çilek kokusu oyuncu kadrosu, cilek kokusu sarki sözleri, cilek kokusu konusu, cilek kokusu oyunculari
- Reklamlar -
Çilek Kokusu Dizi Oyuncuları Kimler ve Dizi Konusu Nedir? Reviewed by PArasetamol on 10:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.