Top Ad unit

Çilek Kokusu Dizisi Volkan (Ekin Mert Daymaz) Kimdir, Ekin Mert Daymaz Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
cilek-kokusu-dizisi-volkan-kimdir
ÇİLEK KOKUSU VOLKAN KİMDİR
sonhaberler2.blogspot.com'a aittir
Star Tv de başlayan ve bir anda en çok izlenen diziler arasında yerini alan Çilek Kokusu dizisi yeni bölümleri ile devam ediyor. Başrollerinde sevilen oyuncuların yer aldığı Çilek Kokusu oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

Genç oyuncu kadrosuna sahip olan Çilek Kokusu dizisinde birbirinden başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz 'ın başrolde olduğu Çilek kokusu dizisinde en çok aranan isimlerden bir tanesi Ekin Mert Daymaz isimli oyuncu olmaktadır.

Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile sevilen Ekin Mert Daymaz, Çilek Kokusunda Volkan karakterini canlandırmaktadır. Dizinin başlaması ile beraber Ekin Mert Daymaz kimdir ve Çilek Kokusu dizisi Volkan kimdir, gerçek adı nedir gibi bir çok sorular sorulmaya başlaması üzerine sizlere bu soruların cevaplarını derledik. İşte Ekin Mert Daymaz hakkında merak edilenler.

ÇİLEK KOKUSU DİZİ OYUNCULARI>>>

Ekin Mert Daymaz Kimdir
sonhaberler2.blogspot.com'a aittir
Çilek Kokusu dizisinde Volkan karakterini canlandıran Ekin Mert Daymaz, 2 Aralık 1990 yılında Hollanda’da doğmuştur. Hollanda da çok fazla kalmayan yakışıklı oyuncu İstanbul da büyümüştür. 2013 yılında Düzenlenen Best Model Of Turkey yarışmasında 3. olan Ekin Mert Daymaz profesyonel bir modeldir. Lise hayatının bitmesinden sonra uzun boyunun avantajı ile bir süre basketbola merak saran Ekin Mert Daymaz, daha sonra model olmaya karar vermiştir. 

Ekin Mert Daymaz yakışıklı Model Haliç Üniversitesi’nde antrenörlük ve fitness eğitimi almaktadır. Oyunculuk alanında kendini geliştirmek isteyen genç oyuncu Ayşegül Aydın, Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden oyunculuk eğitimi almaktadır. Daha sık dram tarzı dizilerde oynamayı istediğini söyleyen Ekin Mert Daymaz Fox Tv ekranlarında yayınlanan Not Defteri dizisinde Egemen karakterini canlandırdı ve şuanda ise Çilek Kokusu isimli dizide Volkan karakterini canlandırmaktadır.


Ekin Mert Daymaz Yaşı: 25

Ekin Mert Daymaz Boyu: 1,85
Ekin Mert Daymaz Kilosu: 75

çilek kokusu volkan, çilek kokusu volkan karakteri, çilek kokusu volkanın gerçek adı, çilek kokusu volkan kimdir, çilek kokusu volkan kaç yaşında, çilek kokusu volkanın boyu kilosu, ekin mert daymaz kimdir, ekin mert daymaz biyografi, ekin mert daymaz kaç yaşında, ekin mert daymaz resimleri, ekin mert daymaz hangi dizlerde oynadı, cilek kokusu volkan, cilek kokusu dizi oyunculari,


Ekin Mert Daymaz Resimleri
- Reklamlar -
Çilek Kokusu Dizisi Volkan (Ekin Mert Daymaz) Kimdir, Ekin Mert Daymaz Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 10:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.